Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2018-01-02 13:11:00

Botrány: felakasztott hulla mellett poénkodott a híres Youtube-sztár

A 15 millió követővel rendelkező Logan Paul nevű YouTube-sztár nyilvánosan kért bocsánatot, miután hollywoodi hírességektől is éles kritikákat kapott egy negyedórás videó miatt, amit több mint egymillióan néztek meg pár óra alatt a videómegosztón.

Botrány: felakasztott hulla mellett poénkodott a híres Youtube-sztár

Logan az öngyilkosok erdejeként emlegetett Aokigahara nevű japán erdőben forgatott vlogot barátaival, amit a helyiek szerint démonok laknak. A fák közt sétálva találtak rá egy fáról lógó testre, és ugyan az elhomályosítva jelenik meg a szerkesztett változatban, a videós által kimondott szavak kiverték a biztosítékot a nézőknél. Logan szkeptikusan kiabálni kezdett a tetemmel, hogy kiderítse, tényleg halott-e - számolt be róla a 24.hu.

Majd mikor egyik társa megjegyezte, hogy nem érzi túl jól magát, Paul nevetve azt kérdezte tőle: "Mi van, nem álltál még halott ember mellett?”

A feltöltés után sorra záporoztak a felháborodott kommentek a különféle közösségi felületeken. A Totál Szívás (Breaking Bad) színésze, Aaron Paul „szemétnek” nevezte a videóst a Twitteren, mielőtt azt üzente neki, hogy „rohadjon meg”.

A Trónok Harca Sansa Starkja, Sophie Turner is azt üzente a vloggernek, hogy egy “igazi idióta, aki nem érdemli meg azt a sikert, amit elért”.

Logan Twitteren tette közzé bocsánatkérő levelét, melyben arról ír, hogy még sosem hibázott ekkorát, és azért töltötte fel végül a sokkoló felvételt, mert így szerette volna felhívni a figyelmet az öngyilkosság megelőzésére.

Ahogy a törölt felvételen is megjegyezte, a túra eredeti célja az volt, hogy az erdő kísérteties hangulatát mutassák be egy vicces videóban, és az utukba akadt holttestre nem számítottak.

Az Aokigahara erdőben talált öngyilkosokkal kapcsolatban nem tesz közzé hivatalos számokat a japán kormány, de egyes becslések szerint több mint 500-an ölték meg magukat a fák közt 1950 óta.

atv.hu

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Nézőink! Január 3-tól több ponton is változik az ATV műsorrendje. Hétköznaponként hosszabb lesz a délelőtti Fórum, szerdától a nézőink 9 óra 10 perctől egészen 10 óra 50 percig mondhatják el véleményüket a legaktuálisabb témákról.

Délután 4 órától is lesz Fórum, majd az eddig megszokotthoz képest negyed órával korábban, 17 óra 30 perckor kezdődik az ATV Híradója Jaksity Katával, Holló Mártával és Gajdos Tamással.  18 óra előtt 5 perccel indul A Nap híre Simon Andrással és Somos Andrással, majd 18 óra 30 perckor ismét Híradót sugárzunk. Szerdától 19 óra 10 perctől kezdődik az Egyenes Beszéd Rónai Egonnal és Krug Emíliával, majd este 9-kor ismét Híradóval várja Önöket Holló Márta és Simon András.

 

Tehát a következő újdonságokra számíthatnak szerdától az ATV-n:

9:10 – 10:50 – Fórum                        16:00 – Fórum
17:30 – Híradó
17:55 – A nap híre
18:30 – Híradó
19:10 – Egyenes Beszéd 
21:00 – Híradó

További külföldi híreink