Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2017-12-02 17:26:00

Letartóztatták Messi bátyját, fegyvert találtak a véres hajóján

Letartóztatták a világ egyik legjobb futballistájának, Lionel Messinek a bátyját. A 35 éves Matias vértől mocskos motorcsónakjában ugyanis a rendőrök találtak egy csőre töltött 38-as pisztolyt, amire nem volt engedélye.

A vád egyelőre tiltott fegyverviselés, ám a vérnyomokat is vizsgálják a hatóságok. Matiast állkapocs- és orrcsonttörése miatt a rosariói kórházban látták el, ahol azt állította, a Panama folyón száguldozott, amikor nekiment egy homokzátonynak, s akkor sérült meg az arca.

Argetin lapok szerint amennyiben csak a illegális fegyvertartásban találják bűnösnek, akkor maximum hat hónap börtönt szabhatnak ki rá. A híres focistánál öt évvel idősebb testvérnek – akinek a baráti körébe számos bűnöző tartozik – nem ez az első összeütközése a rendőrökkel, 2008-ban egy töltött pisztollyal kocsikázott, 2011-ben túlélt egy merényletet, miután a házát szitává lőtték, 2015-ben pedig 16 órára előzetesbe helyezték, mivel egy 22-es kaliberű fegyvert találtak a kocsijában, amelyre természetesen szintén nem volt engedélye.

atv.hu/Bors

Ajánlom

További külföldi híreink