Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2017-11-19 10:57:00

Magyar nő terrorizálja a lakókat Rómában

Évek óta terrorizálja egy római társasház lakóit egy magyar asszony. Nagytestű kutyáit is beveti, ha meg kell félemlíteni az embereket.

Magyar nő terrorizálja a lakókat Rómában

Az itáliai sajtó által Andreinának nevezett, 62 éves B. P. Andreát korábban már az érintett környékről is kitiltották – hiába. A napokban kénytelenek voltak újra letartóztatni Róma Gianicolense negyedében – írja a Bors.

Andrea még 2010-ben betörte a ház előtt parkoló autóik hátsó szélvédőjét, rájuk támadt, inzultálta őket. Az olasz csendőrség az első állampolgári bejelentésekre elfogta, és ezután elvileg a környékre sem tehette volna be a lábát, de mindig visszatér.

A nő még a társasházban lakott, amikor a biztonsági kamerák felháborító felvételeket készítettek róla. A nőnek öt nagytestű kutyája van, és ha a szomszédok megfélemlítéséről volt szó, az állatokat is gátlástalanul felhasználta.

A portál arról ír, az egyik felvételen egy kisebb testű, védtelen kutyát támadnak meg az ebei. A másikon az egyik szomszéd ajtaját nyomják be. A halálra rémült lakó felháborodottan hadonászik, de hiába, a magyar nőt egyáltalán nem érdekli a szomszédok nyugalma. Olyan képsor is akad, amin egy zacskó kutyagumit hajít le az emeletről a lépcsőházba.

atv.hu

További külföldi híreink