Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2017-10-19 16:30:00

Szülők figyelem! Őrült módon terjed a szörnyű netes kihívás

A 48 órás kihívás arra biztatja a gyerekeket, hogy két napra teljesen tűnjenek el, semmilyen életjelet ne adjanak magukról.

Szülők figyelem! Őrült módon terjed a szörnyű netes kihívás
(Képünk illusztráció)

A legújabb netes kihívás komoly veszélybe sodorja a gyerekeket. Az úgynevezett "48 órás kihívás" lényege, hogy a gyerekek akár egyedül, akár csoportosan, de két napra teljesen tűnjenek el. A szülőknek erről nem szólnak és két napig életjelet sem adnak magukról.

A kihívásban annak jár több pont, akinek a nevét többször említik meg a közösségi oldalon olyan bejegyzésekben, amelyekben a kétségbeesett családtagok kérnek segítséget az emberektől a megtalálásukban.

A szülők most komolyan aggódnak. Egy londoni édesanya elmondta, az ő 14 éves kislánya is részt vett benne a barátaival, 55 órával az eltűnésük után találták meg őket Írországban.
A nő hozzátette, a gyerekeknek egyáltalán nem volt lelkiismeret-furdalásuk. Miután a rendőrök megtalálták őket, a rendőrautóból posztoltak szelfiket.

A szülők szeretnék felhívni a figyelmet a kihívásra, és megértetni a gyerekekkel, hogy ez nem játék, komoly bajuk is eshet.

atv.hu / Origo

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére:

További külföldi híreink