Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2017-10-17 09:41:00

Elképesztő, miket találtak egy krokodil belsejében

Krokodil belsejében találták meg egy napokkal ezelőtt eltűnt 79 éves queenslandi nő maradványait - közölte a helyi rendőrség kedden.

Elképesztő, miket találtak egy krokodil belsejében
Képünk illusztráció

A vadőrök napokig keresték az eltűnt nőt, míg hétfő éjszaka a Queensland északi részén lévő Mowbray folyóban egy 4,3 méter hosszú krokodilra nem bukkantak, belsejében emberi maradványokkal.

A Crainsben tartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy a "hüllő vizsgálatakor az emberi maradványok mellett olyan személyes holmit" is találtak, amelyről úgy vélik, az idős nőé volt.

Anne Cameront utoljára október 10-én látták, amikor sétálni indult a Port Douglas-i idősek otthonából, ahol élt.
Ruháit, sétabotját és maradványait a Mowbray folyó egy kis öblénél találták meg, amelyről köztudott, hogy krokodilok lakják.

A baleset miatt felerősödtek a krokodilok irtását sürgető hangok.

Egy friss tanulmány szerint a Queensland államban élő krokodilok száma emelkedik, amióta a vadászatukat az 1970-es években betiltották. Ma már olyan helyeken is felbukkannak, ahol azelőtt soha nem látták őket.

"Egyre több a konfliktus a krokodilok és a queenslandiek között, ami valószínűleg az emberek és a hüllők növekvő számának a következménye" - állapította meg a tanulmány.

atv.hu/MTI

További külföldi híreink