Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2017-06-19 20:30:00

Kokaint és heroint is találtak Carrie Fisher szervezetében

Hivatalosan egy súlyos, ritka esetben végzetes alvás közbeni légzészavar végzett decemberben Carrie Fisherrel, a boncolás viszont azt is kimutatta, hogy kokain, heroin, ecstasy, illetve egy, a morfinnal egyező hatású opioid, metadon is volt a szervezetében halálakor.

Kokaint és heroint is találtak Carrie Fisher szervezetében

A jelentésből kiderül, hogy a drogok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Fisher halálát a légzészavar okozta, ugyanakkor a kórboncnok a család kérésére nem végezhetett teljes vizsgálatot, így csak test külső vizsgálata, és toxikológiai eredmények alapján állapíthatta meg a halál okát, így azt nem tudta felmérni, hogy a szervezetében talált szerek mekkora mértékben járultak hozzá halálához.

Valószínű, hogy a kokaint napokkal halála előtt fogyaszthatta, a heroint viszont nem sokkal a végzetes repülőút előtt, ez pedig lelassíthatta a légzését.

Az illegális szerek mellett Fisher antidepresszánst, antipszichotikumot és egy epilepszia-ellenes gyógyszert is szedett, amikre volt receptje, az Oxikodonra, egy erős nyugtatóra viszont nem – az nem tisztázott, hogy ezeket közvetlenül a bevette-e a december 23-i repülőút előtt.

atv.hu / Variety

További külföldi híreink