Nagyvilág

A mesébe illő sikertörténet drámai tragédiává vált - 71 ember meghalt

Ezért zuhanhatott le a gép
november. 30. szerda 8:04

Márványi Péter repülési szakújságíró szerint a jelek arra mutatnak, hogy az utolsó percben nem mentek a hajtóművek. Véleménye szerint a gépben nem lehetett elég kerozin. „Nem egy lezuhanásról van szó, hanem valami meglehetősen furcsa történet kezd kibontakozni a háttérben. A hatóságok arra terelik a figyelmet óvatosan, hogy ennek a gépnek nem mentek a hajtóművei az utolsó percekben, ez a fotón is látszik” – mondta Márványi Péter repülési szakújságíró az ATV Start műsorában. További részletekért kattintson ide.

Egyperces néma csenddel kezdődött a Liverpool vs. Leeds United meccs
november. 30. szerda 8:02

Fotó: Reuters

Félárbócon a zászlók
november. 30. szerda 7:59

A Dél-Amerikai Futball Szövetség központja előtt félárbócra eresztették a zászlókat a tragikus repülőgép-balesetben elhunyt Chapecoense futballklub csapattagjainak.

Fotó: Reuters

Üres a Chapecoense öltözője, gyertyákat gyújtottak az áldozatok emlékének
november. 30. szerda 7:56

Fotó: Reuters

Gyászolnak a hozzátartozók
november. 30. szerda 7:32

Fotó: Reuters

Fotó: Reuters

Négyen nem szálltak fel a lezuhant gépre
november. 30. szerda 6:07

A kolumbiai hatóságok 75-ről 71-re helyesbítették kedd este az ország északnyugati részén egy nappal korábban történt repülőgép-szerencsétlenség halálos áldozatainak számát, közölve, hogy a korábbi jelentésekhez képest négy emberrel kevesebb utazott a géppel. A fedélzeten így összesen 77-en voltak, s közülük hatan élték túl a katasztrófát.

Minden, amit eddig tudunk - az ATV összefoglalója
november. 29. kedd 17:21

Danilo a halála előtt még beszélt a feleségével
november. 29. kedd 17:08

Folyamatosan érkeznek a megrázó történetek arról, hogy melyek voltak a futballisták utolsó momentumai. A kapus, Danilo, aki túlélte ugyan a zuhanást, de a kórházban belehalt a sérüléseibe, még telefonon beszélt a feleségével a kórteremben. Nem sokkal később azonban életét vesztette.

Így kutattak túlélők után a mentőalakulatok
november. 29. kedd 17:03

Forrás: Twitter

Épp csak hogy apa lett - Szívfacsaró történet
november. 29. kedd 16:35

Thiaguinho, egy 22 éves játékos, aki életét vesztette a balesetben, épp a tragédia előtt egy héttel tudta meg, hogy édesapa lesz. Családja közzé tett egy videót, amelyen látni, ahogy megünnepli a hírt csapattársaival.