Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-10-09 10:40:00

Újabb felvételek: Trump saját lányát is porig alázta

Újabb felvételek kerültek elő, amelyeken Donald Trump lekicsinylően és becsmérlően beszél a nőkről, köztük a feleségéről és lányáról is.

Újabb felvételek: Trump saját lányát is porig alázta

A CNN hozta nyilvánosságra azokat az interjúkat, amelyekben Donald Trump beszélget Howard Stern amerikai rádióssal. A műsorban többször is szóba jöttek a nők, Trump felesége és lánya is.

Trump saját lányát alázta

Ivanka Trump kinézete például több beszélgetésnek is a tárgya volt. Egy 2006-os beszélgetésben például a politikus lányának melleiről beszélgettek. A műsorvezető megjegyezte, hogy a lány nagyon "kéjesen néz ki", majd megkérdezte, hogy van-e mellimplantátuma. Trumpot hallhatóan nem hozza zavarba a kérdés, és azt válaszoja, hogy lánya mindig is kéjesen gyönyörű volt, és nem kapott mellimplantátumot.

Stern később "jó seggűnek" nevezte a lányt, amelyre Trump csak helyeslően reagált.

Harminc a tökéletes kor

Egy másik beszélgetésben az jött szóba, hogy bizonyos kor után el kell hagyni a nőket, fiatalabbak miatt. Trump ebben az interjúban a harmincadik életévet "tökéletes kornak" nevezi. A 35-ről pedig úgy beszél, hogy akkor kell otthagyni a nőket.

Szóba jött a kor alsó határa is. A riporter kérdésére, miszerint le tudna-e feküdni 24 évesekkel, a milliárdos úgy válaszol, hogy természetesen. Később azt mondja, van alsó határa, nem akar 12 évesekkel lefeküdni.

A CNN hosszú cikkben közölte még azokat az eseteket, amikor Trump lekicsinylően beszélt nőkről.

Nem az első eset

A Washington Post a héten hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, amelyen Trump a nőket illeti tárgyiasító és lekicsinylő jelzőkkel. Ezekért később ugyan bocsánatot kért, a pártból sokan jelezték, hogy betelt a pohár. A republikánus pártelitből sokan azt követelik, hogy Trump mondjon le az elnökjelöltségről. A politikus azonban leszögezte, nem fog kiszállni a versenyből.

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink