Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-09-12 11:07:00

Pedofil-vadásznak álltak az anyukák, elegük lett a passzív rendőrökből

Két anyuka úgy döntött, hogy önjelölt igazságosztónak áll, miután úgy látták, a rendőrség nem elég hatékony a pedofilok elleni küzdelemben.

Pedofil-vadásznak álltak az anyukák, elegük lett a passzív rendőrökből

A pedofilvadásznak állt szülők a Good Morning Britan című műsorban beszéltek arról, hogy milyen technikákkal állítanak csapdát a szexragadozóknak.

A műsor vendégei kapucnival a fejükön a kamerának végig háttal ülve magyarázták el, hogy általában az interneten magukat fiatal lánynak kiadó pedofilokkal szerveznek személyes találkozót, ahol egy jól begyakorolt módon szembesítik az elkövetőt a tetteivel.

„Azért kezdtük el ezt, mert úgy éreztük, a rendőrség nem tesz eleget”

- magyarázták.

A pedofilvadásznak állt anyukák már többször is adtak fülest a hatóságoknak, azok viszont nem egy ízben még a fülük botját sem mozdították. Most azonban a tetten ért gyanúsítottakra hívják ki a rendőröket.

A műsorban megszólalt egy volt rendőrtiszt is, aki nem értett egyet az anyukák hozzáállásával. Véleménye szerint nem véletlen, hogy a rendőrség foglalkozik az ilyen esetekkel, hiszen az önjelölt igazságosztók a tetteikkel nem csak a saját, hanem más gyermekek életét is könnyen veszélyeztethetik.

ezt a férfit a "pedofil-vadász" anyukák fogták elEzt a férfit a "pedofil-vadász" anyukák fogták el

Az egykor rendőrként dolgozó férfi mindemellett

elismerte, hogy a hatóságok nem elég hatékonyak a pedofilok elleni küzdelemben.

Azt tanácsolta az anyukáknak és más hasonló csoportoknak, hogy inkább konzultáljanak a helyi rendőrséggel és velük együttműködve segítsék a munkájukat. 

atv.hu / Mirror

Ajánlom

További külföldi híreink