Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-03-07 21:07:00

Felvétel: György herceg és Sarolta hercegnő első napjai az Alpokban

Először vakációzott együtt Vilmos brit trónörökös négy tagúra bővült családja. A Cambridge-i herceg és hercegnő két gyerekével a Francia Alpokban síelt - és erről fotók is készültek. A kis Sarolta hercegnő és György herceg is élvezte a havat, ahogyan szüleik is, akik profi síelők. Katalin és Vilmos még egy hógolyó csatába is belebonyolódott. A vakáció pontos helyszínét nem hozták nyilvánosságra.

Felvétel: György herceg és Sarolta hercegnő első napjai az Alpokban
Fotó: Twitter

Ellentétben a korábbi hagyományokkal, amikor is a királyi család síelésére állandó meghívást kapott a média számos képviselője, a Cambridge-i hercegi család most teljes titokban utazott el a francia Alpokba. A részlekről a DailyMail számolt be.


Vilmos és Katalin ugyanakkor úgy döntött, hogy egyetlen hírügynökség, a Press Association fotóriportere mégis megörökítheti a 2 éves György herceg és a 10 hónapos Sarolta hercegnő első találkozását a hóval. Most ezek közül hoztak nyilvánosságra hat képet azt követően, hogy a hercegi család hazatért Nagy-Britanniába.

Azonban a helység neve, ahol György herceg először hempereghetett meg igazán a hóban, továbbra is szigorúan titkos marad.

atv.hu

További külföldi híreink