Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-02-18 09:53:00

"Európa megerőszakolása" Meghökkentő címlappal jelent meg egy lengyel magazin

Meghökkentő címlappal jelent meg a héten az egyik legnépszerűbb lengyel heti magazin. A lap borítóján egy EU-s zászlóba öltözött fehérbőrű nő látható, akit migránsok zaklatnak.

A wSieci lengyel magazin a legújabb számában kiemelt témaként foglalkoznak az Európát érintő migránsválsággal. A megdöbbentő címlap felkavarta a közösségi oldalak vizét, megosztva a menekültpárti és bevándorlás ellenes felhasználók táborát. 

"Az iszlám megerőszakolja Európát" - ezzel a címmel jelent meg a népszerű lap legújabb száma. A kiadványban a cikkek címei is hasonlóan kirívóak: "Európa öngyilkosságot akar elkövetni?", "Európa pokla". 

A címlapon reklámozott írásban Aleksandra Rybinska arról ír, hogy az európai polgárok a kölni szilveszteri események után fájdalmasan szembesültek azokkal a problémákkal, amelyek a migrációs válsággal járnak. A cikkíró szerint a problémák előjeleit már korábban is lehetett látni, mégis a politikai korrektség és a tolerancia nevében ezeket igyekeznek eltussolni. 

A cikkben szembeállítják a keleti iszlám és a nyugati kereszténység közötti kardinális ellentéteket a "kultúra, építészet, zene, gasztronómia és öltözködés" területén kiemelve, hogy a két világ között már 14 évszázad óta dúl a háború.

atv.hu 

További külföldi híreink