Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-02-02 21:17:00

Színpadi akasztásnak indult, tragédia lett a vége

Színpadi akasztás miatt esett kómába Raphael Schumacher olasz színész - tudósított az Il Giorno online kiadása.

Színpadi akasztásnak indult, tragédia lett a vége
Raphael Schumacher (Forrás: sannioportale.it)

A baleset a pisai Teatro Lux kertjében történt szombat este, a Miraggi (Káprázatok) című előadás közben. Az egyik néző vette észre, hogy az akasztási jelenet után a 27 éves színész fán lógó teste furcsán rángatózik.

A néző - az Il Giorno szerint végzős orvostanhallgató - azonnal a segítségére sietett, de a pulzusát már alig találta. Egy másik néző segítségével meglazította a hurkot, hogy a színészt leemelhessék.

A rendőrség nyomozást indított, a tudósítás szerint lezárta a színházat, kikérdezte a stábot és a közönséget. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta a balesetet.

A BBC által idézett másik tudósítás szerint az egyik színész elmondta, hogy a huroknak hamisnak kellett volna lennie, és egy hámnak kellett volna elkapnia Schumachert az akasztáskor.

A rendőrség egyelőre nem gyanúsít senkit és az öngyilkosságot sem zárja ki, a tehetséges és szenvedélyes színész ugyanis másfél éve veszítette el az édesapját, és közeli hozzátartozói szerint szakítás után volt. Schumacher egyelőre kórházban van, még nem tért magához.

atv.hu/MTI

További külföldi híreink