Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-02-02 09:35:00

Fenékfogdosás: idős németekre támadtak a migránsok Münchenben - felvétel

Egy arab kinézetű fiatal férfiakból álló banda bántalmazott két idősebb utast a müncheni metróban, amiért egy fiatal lány védelmére keltek. Az esetről felvétel is készült.

Fenékfogdosás: idős németekre támadtak a migránsok Münchenben - felvétel

Vélhetően migránsok voltak azok a férfiak, akik bepöccentek azokon az idős férfiakon, akik megpróbálták őket megakadályozni abban, hogy szexuálisan bántalmazzanak egy fiatal lányt. 

Az incidenst a Sendlinger Tor megállónál történt München belvárosában. Egy szemtanú a telefonjával rögzítette az eseményeket, majd feltöltötte a videót a Facebookra. Az egyperces felvételen látszik, ahogyan az arab kinézetű fiatalok megtámadnak két idős németet, akik másodpercekkel ezelőtt a bántalmazott hölgy védelmére keltek. 

A verbális inzultáció és lökdösődés után az egyik fiatal támadó meg is rúgta az egyik idős embert, míg egy másik hátulról kezdte el fojtogatni. A banda többi tagja arra figyelt, hogy a többi utas ne tudjon közbeavatkozni. 

A videót készítő szemtanú arról számolt be, hogy az incidens azt követően tört ki, hogy az egyik migráns angolul elkezdett beszélni az egyik fiatal lánnyal, majd megfogta a fenekét. Miután a lány visszautasította a közeledését, a zaklató teljes erőből rávágott az ablakra kifejezve ezzel dühét. Ekkor léptek közbe az idős német férfiak, felszólítva a zaklatót, hogy viselkedjen. 

Amikor a vonat befutott az állomásra, a videót készítő fiatal hívta a rendőrséget, de azok azt mondták, semmit nem tudnak tenni. Később viszont a videó netre való felkerülése után a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

atv.hu / RT

További külföldi híreink