Külföld

2016-02-01 19:10:00

Két diákjával bukott le a leszbikus tanárnő

Két diákjával találták az ágyban a brit tanárnőt, ezért a bíróságtól 18 hónapos letöltendő büntetést kapott.

Két diákjával bukott le a leszbikus tanárnő
Sandrine Brown

A most 31 éves Sandrine Brown még 2008 májusában került közeli kapcsolatba az akkor 13 éves diákjával. Előtte az interneten kezdtek beszélgetni, majd később számot is cseréltek.

A bíróság szerint az első szexuális aktus akkor történt, amikor a lány betöltötte a 14. évét. Gyakran a tanárnő házában, de előfordult, hogy a kocsijában, vagy az iskola raktárában bújtak össze - írja a vs.hu a The Sun cikkére hivatkozva.

Később a diáklány egyik barátnőjével is kikezdett a tanárnő, amikor az 16 éves volt. 2010 februárjában pedig mindkét lánnyal az ágyában találtak rá Brownra egy sítáborban - állítja az ügyész, Graeme Simpson.

a  finham park school (forrás: mapio.net) A Finham Park School (Forrás: mapio.net)
Brown egészen letartóztatásáig, 2015 áprilisáig dolgozott testnevelő tanárként a Finham Park School intézményben, ahol jó tanár hírében állt.

A középiskola igazgatója levelet küldütt a diákok szüleinek, amelyben elismerte, hogy az Brown-ügyben szereplő lányok valóban az iskola tanulói voltak, azonban hozzátette, ők már nem járnak az intézménybe. Megerősítette ugyanakkor azt, hogy az iskola jelenlegi diákjai közül senki nem érintett.

atv.hu

<

További külföldi híreink