Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2016-02-01 19:10:00

Két diákjával bukott le a leszbikus tanárnő

Két diákjával találták az ágyban a brit tanárnőt, ezért a bíróságtól 18 hónapos letöltendő büntetést kapott.

Két diákjával bukott le a leszbikus tanárnő
Sandrine Brown

A most 31 éves Sandrine Brown még 2008 májusában került közeli kapcsolatba az akkor 13 éves diákjával. Előtte az interneten kezdtek beszélgetni, majd később számot is cseréltek.

A bíróság szerint az első szexuális aktus akkor történt, amikor a lány betöltötte a 14. évét. Gyakran a tanárnő házában, de előfordult, hogy a kocsijában, vagy az iskola raktárában bújtak össze - írja a vs.hu a The Sun cikkére hivatkozva.

Később a diáklány egyik barátnőjével is kikezdett a tanárnő, amikor az 16 éves volt. 2010 februárjában pedig mindkét lánnyal az ágyában találtak rá Brownra egy sítáborban - állítja az ügyész, Graeme Simpson.

a  finham park school (forrás: mapio.net) A Finham Park School (Forrás: mapio.net)
Brown egészen letartóztatásáig, 2015 áprilisáig dolgozott testnevelő tanárként a Finham Park School intézményben, ahol jó tanár hírében állt.

A középiskola igazgatója levelet küldütt a diákok szüleinek, amelyben elismerte, hogy az Brown-ügyben szereplő lányok valóban az iskola tanulói voltak, azonban hozzátette, ők már nem járnak az intézménybe. Megerősítette ugyanakkor azt, hogy az iskola jelenlegi diákjai közül senki nem érintett.

atv.hu

További külföldi híreink