Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2015-11-23 11:58:00

Melegbárokba járt, idősebb férfiakkal flörtölt a párizsi mészáros

Melegbárok rendszeres vendége volt az a 26 éves belga férfi, akit most egész Európában keresnek. Salah Abdeslam volt az egyik kitervelője és végrehajtója a 130 emberéletet követelő párizsi terrortámadás-sorozatnak.

Melegbárokba járt, idősebb férfiakkal flörtölt a párizsi mészáros
Salah Abdeslam

Salah Abdeslam jelenleg Európa legkeresettebb terroristája. Ő is felelős azért a párizsi merénylet-sorozatért, amely 130 emberéletet követelt. Testvére a támadások egyik helyszínén robbantotta fel magát. 

A Sunday Times számos információt közölt a 26 éves belga férfiról. A lap úgy értesült, hogy a Abdeslam rendszeresen látogatta Brüsszel melegbárjait, és arról volt ismert, hogy idősebb férfiakkal flörtölt, sokat ivott és kábítószerezett. 

Más források arról is beszámoltak, hogy nagy rajongója volt a PlayStationnek, amellyel testvére bárjábn játszott rendszeresen. 

a rendőrség egy másik képet is közzétett abdeslamról.A rendőrség egy másik képet is közzétett Abdeslamról.

Az egyik melegbárban egy hónappal a támadások előtt is látták. Az Iszlám Állam harcosai által egekig magasztalt Abdeslam Brüsszel középső negyedének, a Saint-Jacques melegklubjainak rendszeres vendége volt. 

A dzsihadista szervezet többek között arról is híres, hogy brutális módon bünteti a homoszexualitást az általa kontrollált területeken. Több esetben épületek tetejéről lökték le, vagy éppen halálra kövezték azokat, akikről bebizonyosodott, hogy a saját nemük felé vonzódnak. 

a francia és belga hatóságok nagy erőkkel keresik.A francia és belga hatóságok nagy erőkkel keresik.

A biztonsági erők most a Saint-Jacques-i biztonsági kamerák felvételeit böngészi, hogy többet megtudjon a párizsi mészárlás egyik szökésben levő elkövetőjéről. 

Az antiterrorista ügynökök sorra hallgatják ki a város meleg-negyedének bártulajdonosait, miután kiderült, hogy október végefele Abdeslam számtalan alkalommal megfordult a klubokban. 

atv.hu

Ajánlom

További külföldi híreink