Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

2014-01-19 17:53:00

Halálra késelte két kisgyermekét egy anya

Halálra késelte két kisgyermekét egy anya, másik kettőt pedig megsebesített egy ördögűzésnek vélt szertartás közben az egyesült államokbeli Maryland állam Germantown városában - közölte vasárnap weboldalán a CNN amerikai hírtelevízió.

A 28 éves Zakieya L. Avery kétrendbeli, előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és kétrendbeli gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták. Ugyanezen vádak alapján őrizetbe vettek egy másik nőt, a 21 éves Monifa Denise Sanfordot is, aki egy házban élt a családdal, de nem állt velük rokoni kapcsolatban.
   
Az egyéves Norell Harris és a kétéves Zyana Harris meghalt, testvéreiket, az  ötéves Taniya Harrist és nyolcéves Martello Harrist súlyos sérülésekkel kórházban ápolják. A két kisgyermek holttestét pénteken találták meg az anyjuk ágyán.
   
Egy szomszéd még csütörtökön kihívta a germantowni házhoz a rendőrséget, mert egy felügyelet nélkül hagyott gyereket látott az épület előtt parkoló autóban, de Avery és Sanford kiment érte, majd bezárkózott. A kiérkező járőrnek a két nő nem nyitott ajtót, a rendőrök ezért értesítették a gyámhivatalt, majd elhajtottak.
   
Másnap reggel a környék egyik lakója azért telefonált be a hatósághoz, mert a gépkocsi ajtaja nyitva volt, mellette pedig egy kést és egy vérfoltot fedezett fel a földön. A rendőrök, akiknek beszámoltak az előző napi riasztásról, ezúttal behatoltak az épületbe.
   
A The Washington Post internetes kiadásában megjelent beszámoló szerint a két nagyobbik gyerek életét a második bejelentésnek köszönhetően sikerült megmenteni. Sanford szintén kórházi ápolásra szorult.        
   
Az anya az elmúlt hónapokban rendszeresen elmeorvosi ápolásban részesült. A nő különváltan élt a férjétől és a Facebook-bejegyzései szerint attól rettegett, hogy a sátán a hatalmába keríti a világot.

MTI

Ajánlom

További külföldi híreink