Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Botrányt okozott Melania Trump a kabátjával - fotó

Óriási visszhangot kapott, hogy az amerikai First Lady feliratos kabátban látogatott el a texasi-mexikói határra egy olyan befogadó központba, ahol illegális bevándorló szüleiktől elszakított gyerekekre vigyáznak.

Kiderült, mi állhat az Alzheimer-kór hátterében

A herpeszvírusok állhatnak az Alzheimer-kór hátterében egy új amerikai kutatás szerint.

Egyiptom panaszt nyújtott be a FIFA-hoz

Az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség hivatalos panaszt nyújtott be a nemzetközi szövetséghez (FIFA) a paraguayi játékvezető, Enrique Caceres ténykedése miatt.

Hátrányból fordítottak a svájciak

Svájc fordított, és 2-1-re legyőzte Szerbiát az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában, pénteken Kalinyingrádban.

Megalakult az új szlovén parlament

Megalakult az új szlovén parlament pénteken, a 90 képviselő letette hivatali esküjét, majd Matej Tonin személyében megválasztották az ideiglenes házelnököt.

A kutyák képesek leolvasni az érzelmeket az arcról

A kutyák képesek leolvasni az érzelmeket az emberek arcáról - derült ki a Learning & Behavior című folyóiratban publikált új tanulmányból, amely korábbi vizsgálatok eredményeit megerősítve azt is kimutatta, hogy az emberi arckifejezésekből kiolvasott negatív, vagy pozitív érzelmek feldolgozására az agyuk különböző részeit használják az állatok.

Nigéria 2-0-ra legyőzte Izlandot

Nigéria 2-0-ra legyőzte Izlandot Volgográdban pénteken az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a D csoport második fordulójában.

Trump megfenyegette Európát

Az amerikai elnök pénteken megfenyegette Európát, hogy 20 százalékos vámot vet ki az Európai Unióból importált autókra, ha az európaiak nem bontják le gyorsan az amerikai termékeket sújtó vámokat és kereskedelmi akadályokat.

Neymar már a harmadik a brazil örökranglistán

Neymar 56 góljával már egyedül harmadik a brazil válogatott gólszerzőinek örökrangsorában, mivel betalált Costa Rica ellen az oroszországi labdarúgó-világbajnokság pénteki csoportmérkőzésén.

Korábbi hírek betöltése