Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Nem vicc: Soros kirúgná Zuckerberget a Facebook éléről

Soros György, magyar származású amerikai milliárdos Mark Zuckerberg leváltását sürgeti a Facebook éléről – derül ki a Financial Times-nak írt rövid leveléből, amelyet a 24.hu szemlézett.

Újabb csapás II. Erzsébetre - rettenetesen kiborult a királynő

I. Erzsébet királynő egyre nehezebben viseli, hogy hétről hétre újabb családi botrányok, válások és kellemetlen helyzetek merülnek fel a Buckingham-palota falai között.

Meghalt egy vuhani kórház koronavírussal megfertőződött igazgatója

A CNN cikke szerint a kínai állami médiában mártírokként említik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik maguk is megfertőződtek a koronavírussal és életüket vesztették - szúrta ki a 24.hu.

Súlyos harcok robbantak ki hajnalban Kelet-Ukrajnában

Híradónk információi szerint az oroszbarát lázadók az ukrán hadsereg egy előretolt állását rohamozták meg, és egy időre el is foglalták, de az ukrán tüzérség visszaverte őket. Több katona, illetve lázadó is életét vesztette.

Szijjártó: Magyarország harmadik éve tagja az elitklubnak

Magyarország harmadik éve tagja annak a 35 országot számláló elitklubnak, amely éves szinten 100 milliárd eurót meghaladó exportra képes - jelentette ki Szijjártó Péter kedden Taskentben, az üzbég-magyar üzleti fórum megnyitóján.

Koronavírus: több száz turistát evakuáltak Japánban

Több mint háromszáz amerikai utast evakuáltak a Jokohamában karanténba helyezett óceánjáróról, ahol már több mint 450 ember fertőződött meg az új koronavírussal. Kínában folyamatosan csökken az új megbetegedések száma, de még így is 70 ezer fertőzöttet tartanak számon. Eddig 1700 ember halt bele a betegségbe.

Súlyos áradások pusztítanak a Dennis nevű vihar után

Súlyos áradások pusztítanak Wales és Anglia határvidékén a Dennis nevű vihar nyomában. A víz több lakóházat is elárasztott, emiatt többeket evakuálni kellett. A Dennis a hétvégén csapott le az Egyesült Királyságra helyenként 140 km per órás széllökésekkel. 48 óra alatt annyi eső hullott, mint máskor egy hónap alatt.

Korábbi hírek betöltése