Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Több százezres tüntetést tartottak Londonban a Brexit ellen

Minden eddiginél nagyobb, több százezres tüntetést tartottak szombaton Londonban a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) ellen, illetve azért, hogy legalább a Brexit feltételrendszeréről újabb népszavazás dönthessen.

Elhunyt Wim Kok

Nyolcvanéves korában elhunyt Wim Kok volt holland miniszterelnök - tájékoztatott szombaton közleményében a Munkáspárt.

Mexikó megakadályozza a területére történő illegális belépést

Mexikó támogatja azokat, akik legálisan akarnak belépni területére, de megakadályozza az illegális határátlépést - mondta Enrique Pena Nieto mexikói elnök.

Itt az orosz reakció Trump lépésére

Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes "nagyon veszélyes lépésnek" tartja, hogy az Egyesült Államok felmondja a rövid és közepes hatótávolságú nukleáris erőkről szóló megállapodást (INF), arra hivatkozva, hogy Oroszország megsérti az 1987-ben aláírt egyezményt.

Szaúdi kormányzat: megfojtották a szaúdi újságírót

Fojtófogás vezetett Dzsamál Hasogdzsi szaúd-arábiai újságíró halálához a vahhábita királyság a isztambuli konzulátusán október 2-án - állt elő egy újabb verzióval egy névtelenül nyilatkozó szaúdi kormányzati tisztségviselő.

Több, mint 60 magzatot találtak egy detroiti halottasházban

A rendőrség 63 magzat tetemét távolította el egy detroiti halottasházból. Az intézményt azonnal bezáratták, és - mivel ez már a második hasonló eset egy héten belül: nemrég 11 csecsemő holttestét találták meg egy másik detroiti intézményben - elrendelték a nyomozás kibővítését - írja a Guardian.

Korábbi hírek betöltése