Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Ellen DeGeneres műsorában beszélt Budapesten elkövetett illegális tettéről Will Smith

A színész a híd tetején táncolva készített egy klipet, és mint most kiderült, ő is tudta, hogy tilosban jár.

Ukrán nyelvtörvény: Moszkva Európa segítségét kéri

Moszkva arra számít, hogy Európa befolyást gyakorol Kijevre az ukrán állampolgárok az új nyelvtörvény által megsértett jogainak helyreállítása érdekében - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője szerdán Moszkvában.

Már a pandákra is kiterjedt az amerikai-kínai kereskedelmi háború

Az amerikai-kínai kereskedelmi háború már a pandákra is kiterjedt. Kína ugyanis néhány hete visszakérte a San Diego-i állatkerttől az oda évtizedekkel ezelőtt kölcsönadott pandákat.

Hszi Csin-ping: Nehéz időkre kell felkészülnie Kínának

Nehéz időkre kell felkészülnie Kínának, ahogy a nemzetközi helyzet egyre összetettebbé válik - hangsúlyozta Hszi Csin-ping kínai elnök szerdán a Csianghszi tartományban tett látogatásán. A kínai elnök felkeresett egy ritkaföldfém-üzemet is, ami találgatásokat indított el az amerikai-kínai kereskedelmi háború lehetséges új színteréről.

Tízezrek tüntettek a cseh kormány ellen

Több tízezren tüntettek a kormány ellen Csehországban. A tömeg az igazságügyi miniszter lemondását követelte, mert szerintük akadályozhatja a kormányfő elleni nyomozást. Andrej Babist ugyanis adócsalással, és uniós pályázati visszaélésekkel gyanúsítják.

Strache-ügy: Egy húszéves sláger ismét listavezető lett Ausztriában

A legtöbbször letöltött dallá vált az osztrák iTunes listáján a Vengaboys holland popegyüttes Going to Ibiza című húsz évvel ezelőtti slágere azóta, hogy a múlt pénteken nyilvánosságra került az Ibizán készült kompromittáló videofelvétel Heinz-Christian Strache azóta lemondott szabadságpárti (FPÖ) elnökről és alkancellárról.

Halálos buszbaleset Olaszországban: elvesztette uralmát a jármű felett a sofőr

Egy ember meghalt, legalább 30-an pedig megsebesültek egy buszbalesetben Olaszországban. Az autóbusz Firenzéből tartott Sienába, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az útról. A buszon 50-en utaztak, a hírek szerint főként orosz, örmény, moldáv, grúz és ukrán turisták. A sérültek között 4 embernek súlyos az állapota. A baleset okáról egyelőre semmit nem tudni.

Fellebbezett a terrorizmus finanszírozásával vádolt kurd házaspár

Fellebbezett az elsőfokú ítélet ellen az a kurd férfi és nő, akit terrorizmus finanszírozásában mondott ki bűnösnek a Szegedi Törvényszék, mert korábban évekig a Kurdisztáni Munkáspárt (Partiya Karkeren Kurdistan, PKK) kötelékében szolgált - tájékoztatta a bíróság szóvivője szerdán az MTI-t.

Korábbi hírek betöltése