Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Irán üzent Washingtonnak: "azt reméljük, hogy az amerikaiak nem követnek el ilyen hibát"

Óva intette Haszan Róháni iráni elnök szombaton az Egyesült Államokat attól, hogy megtámadja a Karib-tengeren át Venezuelába tartó iráni tartályhajókat.

Több mint 2,1 millióan épültek fel a betegségből világszerte

A világban 5 311 089-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 342 104, a gyógyultaké pedig 2 112 198 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli összesítése szerint.

Döbbenetes fordulat: Nem Meghannek, hanem Harrynek lett elege a királyi családból?

A család egyik bennfentese árulta el a titkot, hozzátéve, a herceg éppen ezért nagyon dühös a Megxit elnevezés miatt.

Az évtized vihara érte el Ausztráliát - videó

Az évtized vihara érte el Ausztrália nyugati partjait. A szakemberek 210 kilométer per órás széllökésekre és 100 mm-nyi esőre számítanak. Az erős szélben a tenger is hatalmas hullámokat hány.

Megsértette a kijárási korlátozásokat az osztrák államfő

Bocsánatot kért vasárnap Alexander van der Bellen osztrák államfő, miután a rendőrség rajtakapta, hogy feleségével, Doris Schmidauerrel együtt egy kerthelyiségben tartózkodott a koronavírus-járvány megfékezésének érdekében elrendelt kijárási korlátozások idején.

Biden: Nem igazi fekete az, aki Trumpra szavaz

Joe Biden sajnálatát fejezte ki, amiért egy interjúban azt mondta: nem igazi fekete az, aki Trumpra szavaz. Többen agresszívnak, illetve sértőnek nevezték a nyilatkozatát. A 77 éves volt alelnök lesz várhatóan a demokraták jelöltje a novemberi elnökválasztáson.

Federernek nincs kedve edzeni

A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerpihenő alatt nincs kedve edzeni a svájciak teniszezőjének, Roger Federernek.

Georgiában megszűnt a rendkívüli helyzet, feloldották a kijárási tilalmat

Engedélyezte nagygyűlések és tüntetések megrendezését, valamint az egyetemi vizsgák és gyakorlati foglalkozások megtartását a georgiai kormány, miután péntek éjféltől a kaukázusi országban feloldották a rendkívüli helyzetet és vele a kijárási korlátozásokat - közölte szombaton a miniszterelnöki hivatal.

Korábbi hírek betöltése