Kövessen minket a Facebookon

Nagyvilág

Európai Tanács: Törökországnak fel kell hagynia mindenfajta katonai tevékenységgel Szíriában

Törökországnak fel kell hagynia mindenfajta katonai tevékenységgel Szíriában, amely további szenvedést okoz a civil lakosságnak és jelentősen veszélyezteti az Iszlám Állam legyőzése érdekében eddig elért eredményeket, a terrorszervezet ugyanis továbbra is veszélyt jelent Európa biztonságára.

Brutális bandaháború tört ki egy mexikói nagyvárosban

Komoly bandaháború tört ki az egyik mexikói állam fővárosában, Culiacánban - jelentette helyi idő szerint még csütörtökön a sajtó.

Elhalaszthatják az El Clásicót

A katalóniai tüntetések miatt október 26-a helyett decemberben rendezhetik meg a Barcelona-Real Madrid csúcsrangadót a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Pénzmosás miatt is börtönbüntetésre ítélték a francia jobboldal ismert politikusát, Patrick Balkanyt

Öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélték pénteken a francia jobboldal egyik országosan ismert politikusát, a magyar származású Patrick Balkanyt, Nicolas Sarkozy volt államfő gyerekkori barátját, a Párizshoz közeli Levallois-Perret polgármesterét. A pénzmosás miatt elítélt városvezetőt egy hónappal ezelőtt már négy év szabadságvesztésre ítélték adócsalás miatt, azóta börtönben van.

Erdogan megsértődött, de pár napra leállítja a vérfürdőt

Ankarába érkezett Mike Pence amerikai alelnök, hogy tárgyaljon Erdogan török elnökkel, az ország szíriai offenzívájának leállításáról. A találkozó előtti napon a török vezető még azt hangoztatta, hogy nem találkozik sem Pence-szel, sem Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel, ám végül átmeneti megállapodás született.

Korábbi hírek betöltése