Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-12-21 10:37:59

Így zajlott a világvége

Az ATV dél után 17 perccel megszakította adását. Igaz, hogy kétezer év alatt legalább 183 világvégét jósoltak meg, de jelen állás szerint a mai volt a legpontosabb kísérlet.

12:38Vége

Tudósításunkat átmenetileg felfüggesztjük. Kíváncsian várjuk Olvasóinknak a mai világvégével kapcsolatos élményeit és a következő időpontjával kapcsolatos információkat az online@atv.hu email címre és az atv.hu Facebook-oldalán!

12:34Az eddigi legjobb kísérlet

A mai világvége nem pontosan úgy sikerült, ahogyan azt eltervezték, annyit azonban leszögezhetünk, hogy sokkal eredményesebb volt, mint az előző 182. Ugyanis még mindig a mai világvége van a legkissebb késésben, úgyhogy az enyhe pontatlanságok ellenére is gratulálunk a szervezőknek!

12:30Ez nem megy azonnal

Elemzők arra hívták fel a figyelmet, hogyha el is jött a világvége, az elmúlt 8 év rombolásai után senki nem várhatja el, hogy egyik pillanatról a másikra bármi is megváltozna. Ez egy hosszabb folyamat lesz, tették hozzá.

12:23Lesz bronzérem és benzinár-emelés

Egyre nagyobb az esély, hogy Hatos Gábor vasárnap megkapja bronzérmét és a profitorientált üzemanyag-forgalmazók is tovább nyithatják az árrést.

12:21Mi lesz Pécsen?

Próbáljuk elérni a munkájukat fel nem vevő pécsi buszosokat, mit lépnek most.

12:20Nem értjük, mi történik

Hivatalosan is megkeződdött a világvége, azonban az atv.hu-nak nevük elhallgatását kérő magyar állampolgárok közül többen is arról számoltak be, hogy jelentős változást egyelőre nem észleltek. Sőt, tette hozzá egyikük, úgy tűnik, mintha minden ugyanúgy folytatódna, mint azelőtt.

12:18Zuhan a BUX

Dél után körülbelül tíz perccel komoly esésbe kezdett a BUX. A budapesti értéktőzsde részvényindexe 17850 pontos szintről meredek zuhanásba kezdett.

12:17az ATV megszakítja adását

12:14Nyugi, csak késik...

Megbízható információk szerint a Párizs melletti Etalon atomóra központban tegnap este bejelentették, hogy elromlott az óra és több percet késik. Úgyhogy még semmi sem biztos.

12:12Mégsem

Újra működik az oldal!

12:11Összeomlással ünneplünk

12:11-kor 500-as hibaüzenettel összedőlt az atv.hu. Leglaábbis a szerkesztői gép ezt írta ki. Ekkor többen meg voltunk róla győződve, hogy ...

12:07Sztrájk az utolsó napon?

A buszsofőrök harmada nem vette fel a munkát péntek reggel Pécsen, a baranyai megyeszékhely közösségi közlekedését ellátó Tüke Busz Zrt.-nél. Elemzők megosztottak abban a kérdésben, hogy vajon tényleg sztrájkolni akarnak, vagy egyéb okok állnak a háttérben.

12:04Már az autósok is érzik...

Velem mindenki egyre jobb és kedvesebb az elmúlt fél órában, mondta az atv.hu-nak a világvégét firtató megkeresésünkre Ruff Tibor teológus. Ruff hozzátette: az előbb például egy autós előzékenyen beengedte maga elé és ezt nem tudja másnak tulajdonítani, mint a közelgő végnek. Ruff ugyanakkor elismerte, az némiképp elbizonytalanítja, nincs róla pontos információja, hogy magyar idő szerint kell-e értelmezni a 12 óra 12 percet.

12:01Világvége kormánybiztos

A Hírcsárda megbízható forrásból úgy értesült, világvége kormánybiztost nevezett ki a miniszterelnök. Bakondi György feladatköre egyelőre bizonytalan, de fizetését előre utalják- idézi az Index a portál Facebook-bejegyzését. Az értesülést senki nem cáfolta, lehet, hogy idő hiányában.

11:58Csak a profit

Úgy tűnik, az üzemanyag-forgalmazókat ebben a kritikus helyzetben is a profit foglalkoztatja leginkább, ugyanis a gkienergia.hu alapján újabb áremeléseket fontolgatnak. A lap szerint a benzin átlagára 412 forintra, a gázolajé 419 forintra emelkedhet december 26-án. "December 26-án???"- gondolta Stirlitz.

11:55Kap-e bronzot Hatos Gábor

Megérkezett Magyarországra Hatos Gábor birkózó londoni olimpiai bronzérme, amelyet vasárnap, Győrben vehet majd át a sportoló.Már, ha lesz vasárnap.

11:47Az időjárás is változik

Több mint valószínű, hogy összefügghet a világvége-jelenséggel az a fordulat, hogy, bár az elmúlt napokban fehér karácsonyt ígértek a meteorológiai előrejelző központok, a mai napon már inkább ónos esőről és hómentes ünnepekről beszéltek.

11:45Lesz-e Ab-döntés

Alkotmánybírósághoz fordul Szabó Máté ombudsman a pénznyerő automaták betiltása miatt, mivel álláspontja szerint több jogot és alapelvet sért működtetésük betiltásának módja. Hogy az ügynek lesz-e folytatása, arról biztosabbat negyed egy után mondhatunk  (vagy nem).

11:41Higgadt magyarok

Általánosságban elmondható, hogy a magyar lakosság higgadtan várja a 12 óra 11 percet, legalábbis erre utal, hogy a rendőrségi honlapokon semmi ezzel ellentétes információ nem jelent meg.

itt olvashat!

atv.hu

Ajánlom

További híreink