Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-09-18 20:44:54

„Paprikajancsik” Torgyán beperelheti Kósát?

Kósa Lajos nyilatkozata távol esik még a bölcsesség szikrájától is, hiszen ha igaz lenne, amit mondott, akkor saját magát dehonesztálja a Fidesz, hiszen 1998-ban nem alakulhatott volna meg az első Orbán-kormány, ha én nem vagyok – ezt Torgyán József mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

„Paprikajancsik” Torgyán beperelheti Kósát?

A Független Kisgazdapárt korábbi elnöke szerint méltatlan, hogy ilyen szintre süllyedt a Fidesz ügyvezető alelnöke. Kósa Lajos az M1 reggeli műsorában azt mondta: az ajánlószelvények nem védték meg a politikát a paprikajancsiktól, kalandoroktól és haszonlesőktől az elmúlt húsz évben, példaként pedig Torgyán Józsefet említette. A korábbi politikus kijelentette: még gondolkozik, hogy jogi lépéseket tegyen-e az ügyben. A kormány tevékenységével kapcsolatban azt mondta: a kormányzóképességben jobb- és baloldal egyaránt kritikán aluli és ennek az ország látja a kárát. Torgyán József úgy véli, a bűnök többsége a baloldalt terheli, de a második Orbán-kormány ámokfutása is elképesztő.

Az FKGP volt elnöke elmondta: az emberek folyton azt kérik tőle, térjen vissza a politikai életbe, de ő nem kívánkozik vissza ebbe a mocsokba. Torgyán József úgy látja, egy szűk, dilettáns közeg ragadta magához a hatalmat, egy olyan futballcsapat, amely nem enged beleszólást az ügyekbe. A korábbi kisgazda politikus szerint Orbán Viktor egészen megváltozott első miniszterelnöksége óta. Száz emberből kilencvenkilencre rossz hatással van a hatalom, Torgyán szerint Orbán is a rossz példák közé sorolható. Orbánnál is az tapasztalható, mint Antall Józsefnél, aki miniszterelnöki kinevezése után teljesen megváltozott – magyarázta. Torgyán József azt mondja, 2014-ben nem lesz kormányváltás, mert a baloldal olyan dilettáns, mint a jelenlegi kormányzat. Hozzátette: a baloldal annyi bűnt követett el a magyarsággal szemben, hogy lehetetlen, hogy most nyerjen. Alig található az országban olyan család, állítja Torgyán, akinek a baloldal a Tanácsköztársaság óta nem okozott volna súlyos sérüléseket.

Az FKGP volt elnöke kijelentette: az ország többsége nemzeti, kisgazda érzelmű. Ha létrehoznának egy ilyen erőt, akkor az lesöpörné a Fideszt - fogalmazott. Torgyán József szerint talpra lehet állítani az országot, de ehhez az kell, hogy ne gyűlölködjünk.

atv.hu

Ajánlom

További híreink