Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-08-30 15:33:39

Éveken át erőszakolta és verte a lányát: 10 évet kapott az exgárdista

Első fokon tíz év kilenc hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a Dabasi Városi Bíróság azt a férfit, aki 2006 és 2010 áprilisa között rendszeresen megerőszakolta és verte a lányát. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi a bűncselekmények elkövetésekor a nemzeti öntudatot és erkölcsiséget hirdető Magyar Gárda felesküdött tagja volt feleségével együtt, aki szintén közreműködött a családon belüli szexuális erőszakban. A férfi gárdatagsága 2009-ben szűnt meg.

A bűncselekményekben részt vevő anyát bűnsegédként hét év hat hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság.    

A 2010 novemberében kezdődött perben Bolvári Csaba bíró erkölcsi okokból zárt tárgyalást rendelt el.

   

A csütörtökön meghozott ítélet rendelkező részének ismertetése nyilvános volt: a bíróság Nemes Leventét folytatólagosan elkövetett erőszakos közülés, tiltott pornográf felvétellel való visszaélés, valamint társtettesként aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettében találta bűnösnek. Feleségét, Nemes Ildikó másodrendű vádlottat a bíróság bűnsegédként folytatólagosan elkövetett erőszakos közülés, valamint társtettesként aljas indokból elkövetett testi sértés bűntettében mondta ki bűnösnek.    

Az ítélet nem jogerős.


exkluzív interjút készített az erőszakot elszenvedő N. Angélával, aki beszámolt arról, hogy apja hetente kétszer-háromszor élte ki rajta aljas ösztöneit, és az aktusokról videofelvételeket is készített.

MTI / atv.hu

Ajánlom

További híreink