Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-06-22 08:32:00

NPB: Tart a szavazás, Bajnai favorit, Matolcsy kieső helyen

Péntek délután két óráig lehet szavazni az atv.hu Nagy Politikus Bajnokságának első fordulójában, ahol 16 kormánypárti és ellenzéki politikus "mérkőzik meg" a továbbjutásért. Több mint 13 ezer Olvasónk szavazott már, Bajnai Gordon behozhatatlan előnnyel vezet, Matolcsy György biztos kieső.

Az atv.hu rendezésében első ízben kerül megrendezésre Magyarországon a "Nagy Politikus Bajnokság". A részletekért kattintson Facebook-oldalunkra!

Több mint 13 ezer szavazat érkezett már az atv.hu Nagy Politikus Bajnokságának versenyzőire, és továbbra is az Olvasóink által beszavazott Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök vezet.

Az ellenzéki politikusok közül a második helyen Vadai Ágnes, a harmadikon pedig Mesterházy Attila MSZP-elnök áll. Így – az erőnyerő Gyurcsány Ferenccel kiegészülve – jelen állás szerint ők jutnak tovább a nyolcas döntőbe.

A kormánypárti politikusok közül egyértelműen Ángyán József a favorit, a második helyre azonban feljött Áder János, aki szintén Olvasóink szavazatai alapján került be a játékba.

A köztársasági elnököt Kövér László és Szijjártó Péter követik, azonban a péntek délutáni határidőig még teljesen átrendeződhet a mezőny. Ebben a csoportban Orbán Viktor a kiemelt, a miniszterelnök tehát szintén ott lesz a nyolcas döntőben. Ahol is két négyes csoportban, körmérkőzéses rendszerben dől el, melyik négy résztvevő jut az elődöntőkbe.  

Az északi csoportból a jelen állás szerint Budai Gyula, Matolcsy György és Wittner Mária biztosan kiesik.

Szavazzon Ön is a Nagy Politikus Bajnokság döntőseire az atv.hu Facebook-oldalán!

atv.hu

Ajánlom

További híreink