Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-02-19 11:40:09

Pálffy: meg kellene tudni, mi folyik itt

A KDNP szerint a szocialista EP képviselők nem a magyar érdekeket képviselik. Pálffy István szerint a bírói nyugdíjazás kérdését az Unióban diszkriminációs és nem igazságügyi kérdésként kezelték.

Pálffy: meg kellene tudni, mi folyik itt

Egyszer és mindenkorra meg kellene tudni, mi folyik itt - mondta Pálffy István azzal kapcsolatban, hogy a KDNP szerint a szocialista EP képviselők nem a magyar érdekeket képviselik, ezért hazaárulónak tartják és elszámoltatnák a baloldali politikusokat. Meg kell tudnunk, hogy Tabajdi Csaba és Göncz Kinga kinek dolgozik, mert nem tudjuk – mondta a KDNP-s politikus, aki szerint az biztos, hogy nem a Magyarország érdekeit figyelik, és úgy tűnik, mintha máshonnan kapnák a fizetésüket. Pálffy István szerint a szocialista EP képviselők külföldi multinacionális cégek érdekeit képviselik, és felkérik az MSZP-t, hogy vizsgálják ki, milyen cégek vagy érdekek állnak a háttérben.

Az országgyűlési képviselő szerint az EP pártjai nem a Magyarországon történtekkel foglalkoznak, hanem egymással, így az állásfoglalás is saját maguknak szól, mint nekünk. A politikus megerősítette, hogy ma ment el az a levél, ami az Unió kifogásaira válaszolt.

Pálffy István szerint indifferens, hogy mi szerepel az EP állásfoglalásában, az a fontos, hogy mi történt például a magyar közigazgatásban – a képviselő szerint semmi. A KDNP-s politikus szerint az Uniós állásfoglalás mellőzi a tényeket, és az Európa Parlamentnek semmi köze a magyar törvénykezéshez, mert nincs hatásköre a bírálatra. Pálffy István szerint az Unió nem ad valódi okokat arra, miért indítottak vizsgálatot, és kérték az Európa Tanács nálunk vizsgálódó jelentéstevőit, hogy pontosan nevezzék meg, hogy milyen konkrét törvényeket kifogásolnak. A politikus szerint a bírói nyugdíjazás kérdését az Unióban diszkriminációs és nem igazságügyi kérdésként kezelték.

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

atv.hu

Ajánlom

További híreink