Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-01-12 13:25:50

Fordulat: Bíró Ica kifarolt az Orbánt támogató békemenetből

Barátai hívták, azt hitte, a magyarságért vonulnának utcára. Amikor kiderült, hogy a kormányt támogató rendezvényről van szó, elállt részvételi szándékától.

Mint arról szerdán beszámoltunk, a kormányt támogató úgynevezett békemenetet szervez számos ismert személyiség, köztük Bayer Zsolt, Szentmihályi Szabó Péter, Szalay Károly, Stefka István, Pataki Attila és Bíró Ica.

Szerettük volna már szerdai írásunkban megszólaltatni Metal Ladyt, de sajnos nem tudtuk elérni. Csütörtökön viszont visszahívott minket. Azt mondta: ő – bár megvan a véleménye a dolgokról – pártoktól független, és nem is lesz ott a kormányt támogató békemeneten. Hangsúlyozta: sajnálja, hogy a neve „belekerült bármilyen politikai dologba”. Közölte: zenész barátai hívták, hogy a magyarságért rendezett békemenetre menjen el velük, ekkor azonban azt még nem tudta, hogy ez egy, a kormányt támogató rendezvény.

Közölte: nem szeretne semmilyen politikai vonulat oldalán megnyilvánulni, de „az emberhez méltó életért, a svájcifrank-hitel eredeti árfolyamon történő visszafizetéséért, a szabadságjogokért mindig kiáll”. Hozzátette: egész Európában Magyarországon vannak a legmagasabb adók, egekben a benzin, a gáz, a villany ára. „Most már tényleg élhetetlenné válik az ország” – hangsúlyozta. Szerinte „ezen változtatni kell”. Bíró Ica azt mondta: „akárki ül ott a vezetői poszton, az a dolga, hogy elsősorban a dolgozó emberek érdekeit nézze és olyan törvényeket hozzon, amelyek az >>élni és élni hagyni<< elve alapján a megélhetést segítik elő”. Szerinte a bankcsapda, a rabszolgasors senkinek sem jó. „A bankok a mai napig is hirdetik saját magukat, ahelyett, hogy a károsultakat segítenék” – zárta gondolatait Bíró Ica.

Ha kíváncsi Bencsik András a témában kifejtett gondolataira, kattintson ide.

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

atv.hu, Szegő Péter

Ajánlom

További híreink