Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2012-01-09 04:49:00

Vegetáriánus lett a Dallas rákkal küzdő sztárja

Noha éveken keresztül szinte mindennap whiskyvel a kezében volt látható a tévében, manapság frissen préselt zöldséglevekkel és vegetáriánus étrenddel vette fel a harcot a rák ellen a nyolcvanéves Larry Hagman.

A Dallasban a felejthetetlen Jockey szerepét megformáló Hagmannél pár hónapja diagnosztizálták a szörnyű betegséget, de a színész, aki jelenleg a nagy sikerű sorozat újabb epizódjait forgatja, nem adta fel az életet. Súlyos alkoholizmusából kigyógyulva, egy májátültetés után úgy érzi, a rettegett kórral is fel tudja venni a harcot. Tény és való, ha valakinek van lelki ereje a harchoz, akkor az mindenképp ő.

„Nagyszerűen érzem magam, és visszatértem a munkába” – mondta a diagnózis óta adott első interjújában a színész. „Túl vagyok több kezelésen, és az orvosok nagyon lelkesek az eredmények láttán. Vegetáriánus lettem, és zöldségleveket iszom, amelyeknek rettenetes íze van, de úgy érzem, segíthetnek legyőzni a betegséget. Én mindenesetre bízom benne” – tette hozzá.

Hagman nem árulja el, milyen szervét támadta meg a rák, és a kezeléseket sem akarja részletezni. Azt mondja, ha sikerül felülkerekednie a bajon, akkor utólag mindent elmesél majd.

További fotók, videók, kommentek - csatlakozzon az atv.hu közösségéhez a Facebookon és a Twitteren is.

atv.hu, blikk.hu

Ajánlom

További híreink