Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2011-04-13 15:40:12

A vámpírok kultúra rombolásával is szembeszáll a Fokhagymafront

A magyar fokhagyma érdekképviselete mellett a szélsőségek elleni fellépést is zászlajára tűzte a néhány hónapja alakult Magyar Fokhagymafront. Az új párt egyebek mellett arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy a kínai helyett válasszuk inkább az egészséges magyar fokhagymát, de fontosnak tartják azt is, hogy lehetőleg minden formájában kerüljük a szélsőségeket.

A vámpírok kultúra rombolásával is szembeszáll a Fokhagymafront

A leginkább a Kétfarkú Kutya Pártra emlékeztető vicces szerveződés képviselőik elmondása szerint mind szimbólumaiban, mind pedig retorikájában a totalitárius rendszerek mozgalmainak kifigurázásával igyekszik felhívni a figyelmet a gyűlöletkeltés problémájára.

A párt Propaganda és Ideológiai Osztályának elnöke és alelnöke az ATV Start-ban elmondták, a közösségi háló adta lehetőségeket minél jobban kihasználva szeretnének alternatívát nyújtani a mindenre fogékony fiatalságnak. Például azzal, hogy mindent kritizálnak és ahogy fogalmaznak, mindent el fognak vinni az abszurditásig.

A műsorban mindezt bemutatva a párt képviselői elmondták, fő ellenségük kétségtelenül a kínai fokhagyma, de emellett harcolnak a nemzetidegen nyugati lila hagymák és a keleti vöröshagymák nyomása ellen, valamint a vámpírok kultúrrombolásával is szembeszállnak. A Moszkva tér Széll Kálmán térre való átnevezése ellen pedig ugyancsak a magyar fokhagyma érdekében tiltakoznak, mert mint mondják, Széll Kálmán nem szerette a fokhagymát, ezért vállalhatatlan és nem szabad róla teret elnevezni. A párt ezért szerdán 17.00-kor tiltakozó demonstrációt szervez az egyelőre még nem a fokhagymaellenes Széll Kálmán nevét viselő térre.

atv.hu

További híreink