Kövessen minket a Facebookon

Egyéb

2010-07-15 07:09:59

Idegenek ordítoznak vele az utcán, 10 kilót fogyott Stohl

Előre sejtette, hogy ez vár rá.

Idegenek ordítoznak vele az utcán, 10 kilót fogyott Stohl

Stohl András megtört - Balesete óta egyik cigiről a másikra gyújt, s szemmel láthatóan nagyon sokat fogyott, úgy 10 kilóval lehet kevesebb, mint korábban.

Stohl András különböző fórumokon kap hideget-meleget, sőt, az is előfordult, hogy vadidegen emberek ordítoztak vele az utcán, és keményen beszóltak neki a május 8-án okozott balesete miatt.

Mint azt a Kiskegyed korábban megírta, nem csoda, ha testőrökkel járkál. Még mobiltelefonszámát is közzétették egy oldalon, arra bíztatva az olvasókat, hogy hívják fel, és olvassanak be neki. Persze Stohl ügyvédje ezt nem hagyja annyiban, hiszen itt személyes adatával éltek vissza.

Stohl előre tudta, hogy szét fogják tépni tette miatt az emberek, de hogy több mint egy hónapja nem csitulnak a kedélyek, azt egyre nehezebben viseli lelkileg, idegileg.

Nagyon kimerült a színész, bárhogy is próbálja ezt palástolni szereplései alkalmával. De akik a közelébe kerülnek, látják, hogy nagyon összetört, és rengeteget fogyott a sok idegeskedéstől.

Akik személyesen találkoztak vele mostanában, alig ismernek rá. Halk szavú, megtört ember lett, akinek nincs kedve poénkodni, és egyfolytában csak a cigarettát szívja.

atv.hu / webbulvar.hu

Ajánlom

További híreink