Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Gémesi: Kaptam olyan üzenetet, hogy akkor majd az LMP elindul ellenem

Úgy tűnik, nem sikerült túl elegánsra az Új Kezdet és az LMP szakítása. Gémesi György bejelentése után ugyanis – állítólag – valaki az LMP-ből megüzente Gödöllő polgármesterének, hogy az önkormányzati választáson jelöltet indítanak ellene. Gémesi Györgyöt Rónai Egon mellett Csuhaj Ildikó és Bíró Mariann kérdezte az ATV Egyenes Beszéd Kontrában.

Magyar György a Simicska-videóról: Fél, és azt akarja, hogy a másik is féljen

Semmit nem tud a Simicska videóról, és felhatalmazása sincs rá, hogy bármit is mondjon, olyan konkrét információkat, ami a Simicska-videobombával kapcsolatos – ezt Magyar György válaszolta munkatársunknak. Az ügyvédet azt követően kerestük meg, hogy a Népszava Simicska Lajos környezetéből származó információk alapján arról számolt be: a minden érdekeltségét Nyerges Zsoltnak átadó Simicska Amerikába költözteti fokozatosan a családját, és egyszersmind be is biztosítja magát. Videóra vett egy hosszú monológot, amin közös ügyeikről beszél Orbán Viktorral. A cikk szerint Simicska ezt a felvételt több példányban letétbe helyezte azzal, hogy ha vele bármi történne, ez kerüljön nyilvánosságra, és a cikk egyik utalása szerint arról is gondoskodott, hogy a másik oldal is megismerjen belőle részleteket, hogy tudják, az komoly.

Felrúghatja a Szél Bernadettről szóló döntést az LMP kongresszusa

Szél Bernadett elvileg nem indulhat az LMP következő tisztújítóján. Már amennyiben másfél év múlva még életben lesz az etikai bizottság döntése, amit párt kongresszusa bármikor felülbírálhat. Erről Keresztes László Lóránt beszélt az ATV-ben, aki leszögezte: az LMP ott áll Szél Bernadett mögött.

Videón üzent: Nem mozdul Orbán irodája elől a jobbikos képviselő

Leültem miniszterelnök úr ajtaja elé, és megvárom azt a választ, amelyre múlt szombat óta várok a végrehajtások és kilakoltatások felfüggesztése, valamint az ápolási díj ügyében - írta ki péntek délután Dr. Varga-Damm Andrea, jobbikos országgyűlési képviselő a Facebook-oldalára, utalva itt a devizahiteles kilakoltatásokra.

Megvásárolná a MOM Parkot az OTP

Megvásárolná a MOM Parkot az OTP Ingatlanbefektetési Alap – derül ki a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) benyújtott összefonódási kérelemből.

Csúnya dolog a kollektív zaklatás - Orbán Viktor év végén tart majd sajtótájékoztatót

"Csúnya dolog a kollektív zaklatás" – ezzel válaszolt a miniszterelnök, amikor a parlamenti folyosón munkatársunk megkérdezte, hogy miért emelik a képviselők fizetését 200 ezerrel forinttal, és még legalább 5 újságíró próbálta neki szegezni a kérdéseit. A miniszterelnök azt mondta, majd év végén egy sajtótájékoztatón válaszol az összes felgyülemlett kérdésre. Később munkatársunknak kérdésére, hogy beszél-e még Tarlós Istvánnal, aki nem akar indulni újra a főpolgármesterségért, azt mondta: munkakapcsolatban vannak, gyakran szoktak találkozni.

Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben - első külföldi államként - és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá - közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Tragédia: Halálos baleset történt Ófehértó közelében

Meghalt egy motoros Ófehértó és Nyírgyulaj között pénteken, amikor egy kanyarban kisodródott, nekiütközött egy kisteherautó oldalának, majd az út menti árokba csapódott - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Korábbi hírek betöltése