Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Kétségbeesésében a Jófogáson keres orvost a daganatos nő

A nő méhnyakrákkal küzd, a már kiírt kezelését pedig csak május végén kezdenék el. Részben az időfaktor miatt, részben azért, mert állandó fájdalmakkal és vérzéssel küzd, a férje a Jófogást és a közösségi média tereit hívta segítségül.

Mennyire lesz tisztességes a választás?

Sem szabad, sem tisztességes nem lesz az április 8-i választás a DK szerint. A párt erről már az EBESZ választási megfigyelőcsoportját is tájékoztatta.

13. kerület: a momentumos jelölt biztos győzelemre számít, nem lép vissza

Hajnal Miklós elmondta, arra ugyanakkor nyitottak, hogy ha van még olyan körzet, ahol tisztességes ellenzéki jelölt indul és képviseli az álláspontjukat, annak javára visszalépjenek.

Elhunyt Szöllősi Zoltán

Hosszan tartó, súlyos betegség után szerdán 73 éves korában elhunyt Szöllősi Zoltán József Attila-díjas költő, műfordító - tudatta a család az MTI-vel.

Orbán elárulta a választás legnehezebb kérdését

A választás legnehezebb kérdése az, hogy nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem olyan ellenzéki jelöltekkel, akik valójában nem a pártok, hanem Soros György jelöltjei - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Kisbéren, egy fórumon.

Ennyi rejtett szavazója lehet az ellenzéknek

Nincsenek túl jó helyzetben az ellenzéki pártok két és fél héttel a választások előtt. A közvélemény-kutatások ugyanis rendre a Fidesz hatalmas fölényét mérik. Fordulhat-e a kocka a finisben?

Korábbi hírek betöltése