Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Jön a nyugdíjprémium, itt megtudhatja, mikor érkezik

Novemberben prémiumot fizet az állam a nyugdíjasoknak, az extra összegek kifizetésére a gazdaság jó teljesítménye adja meg a pénzügyi alapot - mondta a Magyar Időknek Tállai András.

Gémesi: ne vigyenek ennivalót, ne adjanak pénzt a hajléktalanoknak

Élő Facebook-videóban mutatta be a gödöllői hajléktalanszállót, illetve éjjeli menedékhelyet Gémesi György, a város polgármestere.

Hernádi Judit: Rettenetes az új hajléktalan-törvény

A színésznő azt mondja, fáj végignéznie, ahogy elviszik a hajléktalanokat. Rettenetesnek tartja az új törvényt, ezért ment el tüntetni a Kossuth térre. Az ATV Egyenes Beszédben adott interjút.

Elképesztő történet: Saját teherautója alá szorult egy férfi, kis híján megfulladt - videó

A 112 diszpécserének, a tűzoltóknak, de főleg a jó erőben lévő, és találékony rendőröknek köszönheti az életét az a férfi, aki szerda délben, favágás közben szorult a saját teherautója alá Bélapátfalvához közel, az erdőben. A mentéshez igazi csapatmunkára volt szükség, a kétségbe esett, és fuldokló férfi ugyanis nem tudta pontosan megmondani a segélyhívó munkatársának, hogy hol történt a baleset. További részletek a videóban.

Tragédia: Elhunyt az ismert magyar rádiós

Elhunyt 84 éves korában Ocsovai Gábor, a Magyar Rádió örökös tagja, a Gondolat-Jel című műsor szerkesztője, magyar Pulitzer díjas és Magyar Lajos-díjas újságíró.

Soha nem látott ilyen meghitt képeket Áder Jánosról

Áder János pénteken Szlovéniába utazott, ahol megbeszélést folytat Borut Pahor szlovén köztársasági elnökkel és Dejan Zidannal, a szlovén országgyűlés elnökével – tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön az MTI-t.

Magyarországra érkezik Neneh Cherry

Először ad koncertet Magyarországon Neneh Cherry. Az egykori hiphop énekesnő, az elmúlt harminc évben komoly életművet építő, Grammy-díjra jelölt svéd-brit előadó ezen a héten megjelent új albumát mutatja be 2019. február 25-én az újbudai A38 hajón.

Korábbi hírek betöltése