Itthon

Partnereket keres a DK: két szervezettel már tárgyalnak

Az egyiknek a nevét is elárulta Varju László, ez a Szolidaritás, ami a párt alelnöke szerint évek óta foglalkozik az emberek problémáival.

Kiszivárgott hangfelvétel Karácsonyról: megszólalt az MSZP

Kunhalmi Ágnes szerint teljes az egyetértés az MSZP-ben Karácsony Gergely személyét illetően, Zugló polgármesterének kinevezése pedig már csak technikai kérdés.

Juhász: ilyet még Rogánnal sem tennék

Elítéli és vizsgálatot indít Juhász Péter az Együtt elnöke a szombaton kiszivárgott hangfelvétel miatt.

Másodfokú riasztást adtak ki viharos szél miatt

Több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat a viharos szél veszélye miatt hétfő délután. Az érintett területeken a következő órákban akár 90 kilométer/óránál erősebb széllökések is lehetnek.

Bomba robbant Manhattanben

Csőbomba robbanhatott, a hírek szerint több sérült is van, egyikük az elkövető, akinél egy másik szerkezetet is találtak. A rendőrség egy embert már őrizetbe vett, több metrómegállót pedig evakuáltak. A történteket terrortámadásként kezelik.

Rogánék intézkedéseket dolgoznak ki a „Soros-terv” ellen

A Miniszterelnöki Kabinetiroda a kormány januári ülésére intézkedéseket dolgoz ki a "Soros-terv" megakadályozása érdekében - közölte Rogán Antal, a kabinetiroda vezetője hétfőn, éves meghallgatásán, az Országgyűlés igazságügyi bizottsága előtt.

Trócsányi élesen kritizálta az Európai Bizottságot

Az igazságügyi miniszter szerint "nem teljesen megnyugtató" Magyarország együttműködése az Európai Bizottsággal. Trócsányi László erről az Országgyűlés európai ügyek bizottsága előtt beszélt hétfői, éves meghallgatásán.

Havas-ügy: A csatorna rendkívüli közleménye

Az ATV vizsgálatot indít a Havas Henrikkel szemben felmerült vádakkal kapcsolatban, a vizsgálat lezárultáig Havas Henrik nem lesz képernyőn. A vizsgálat menetéről az ATV a későbbiekben dönt.

Korábbi hírek betöltése