Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Pogátsa: az elővigyázatosság költségvetése lehet a 2019-es

Rekordgyenge a forint, jelenleg 326 Ft-ba kerül 1 euró. Pogátsa Zoltán közgazdász arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy az árfolyam nem mindenki számára egyformán rossz.

"Minden eszköz készen áll" - Orbán megerősítené a hadsereget

Minden eszköz, amely az ország megvédéséhez szükséges migrációügyben, a kormány és a parlament rendelkezésére áll - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Újraindult Katinkáék válópere

Sajtóértesülések szerint Hosszú Katinka kérelmezte korábban felfüggesztett válóperének folytatását a bíróságon.

Holnap alakul meg Toroczkaiék mozgalma

Szombaton Ásotthalmon találkoznak egymással a Jobbikból kizárt, illetve kilépett, Toroczkai Lászlóval szimpatizáló politikusok és szimpatizánsok. A résztvevők terveivel kapcsolatban Toroczkai az M1-en azt mondta, a tervek szerint mozgalomként bonthat zászlót a Mi Hazánk, de ha lesz "kellő akarat és támogatás", akkor bejelentik programpontjaikat és politikai pártként folytatják.

Itt megnézheti a nap legfontosabb híreit

Már délben is élő Híradóval jelentkezik az ATV, melyet a csatorna Facebook-oldala is élőben közvetít. Most megnézheti a csütörtök délelőtt legfontosabb híreit!

Halálos baleset történt a 61-es úton

Halálos baleset történt a 61-es úton, Alsószentivánnál, emiatt teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát - közölte honlapján péntek délelőtt a BM Országos Katasztrófavédelemi Igazgatóság.

Korábbi hírek betöltése