Itthon

Külföldi sajtó Magyarországról: ettől tart Orbán

Emmanuel Macron francia államfő a kormányközeli sajtó feketebáránya lett Magyarországon címmel közölt tudósítást csütörtökön a Le Monde.

Protokollszakértő: a kocsmában sem beszélnek úgy, mint a parlamentben

Görög Ibolya legszívesebben elsírná magát azon, ami jelenleg folyik a parlamentben. Úgy véli, a szavak használatában van a fő probléma.

Gyurcsány: így nem ülhetünk vissza a parlamentbe

A DK elnöke szerint ellenállást kell tanúsítani a kormánnyal szemben ezentúl a parlamenten belül és kívül is.

15 centiméteres hóval köszön be a hétvége

Téliesebbre fordul az időjárás a hétvégén: sokfelé havazhat, helyenként akár 15 centiméternyi hó is hullhat. Emellett nem csak hajnalban lehetnek mínuszok, napközben is fagypont körül alakulnak az értékek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Orbán Viktor megérkezett Brüsszelbe

A magyar miniszterelnök elsőként az Európai Néppárt (EPP) csúcstalálkozóján vesz részt – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön.

Rabszolgatörvény: megszólalt az Audi vezetője

Ha rekorddal nem is, de stabil évvel és magas számokkal zár az Audi Hungaria Zrt. 2018-ban - derült ki a Kisalfold.hu villáminterjújából, amelyet Achim Heinflinggel, a vállalat igazgatóságának elnökével készített. A cégvezető az előzetes eredmények ismertetése mellett kijelentette: túlórakeretről vagy konkrét számokról soha nem beszéltek a magyar kormány képviselőivel.

Korábbi hírek betöltése