Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Török Gábor: Orbán egyetlen ellenfele az idő

A politológus szerint a magyar miniszterelnök lett Emmanuel Macron Gyurcsányja. Ugyan a francia államfő és Merkel kancellár az orbánizmust átemelik, a magyar kormányfővel mégis küzdenek - véli.

14 évvel többet él egy magas végzettségű magyar férfi, mint egy képzetlen

Magyarországon nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő a diplomások bérelőnye és elhelyezkedési esélye az alacsonyabb iskolázottságúakhoz képest.

Ujhelyinek elege lett, feljelentést tesz

Ellopott, majd a lábánál fogva fára akasztott egy - Ujhelyi István arcképével ellátott - bábut az egyik szélsőjobboldali portál csütörtökön, mert szerintük azt korábban a DK tüntetésén gyalázták, Orbán Viktornak maszkírozva. Csakhogy a bábunak semmi köze a Demokratikus Koalícióhoz, és nem gyalázkodási céllal készült. Ujhelyi István az ügyben feljelentést tesz.

Miért késnek állandóan a vonatok? Itt a válasz

Ön támogatná, hogy az Európai Unió segítse a magyar határok védelmét? Korábban a miniszterelnök szorgalmazta a közös uniós határvédelmet, most külföldi zsoldosokról beszél. Mi változott? Erre a kérdésre is kerestük a választ. A MÁV képtelen tartani a menetrendet, sokszor a kalauz se tudja miért késik a vonat. Vonatra szálltunk, és próbáltuk megfejteni a késések okait. Többek között, ezekkel a témákkal várja Önöket a Heti Napló Sváby Andrással vasárnap 19:00-kor az ATV-n.

Korábbi hírek betöltése