Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Magyarországi lakóhellyel rendelkező uniós állampolgár is szavazhat az önkormányzati választáson

Mintegy 114 ezer, nem magyar, de magyarországi lakóhellyel rendelkező európai uniós állampolgár is szavazhat az október 13-ai önkormányzati választáson, ehhez regisztrációra sincs szükségük.

Leomlott tető, penész és hulló vakolat - A szülők teszik rendbe a gyömrői általános iskolát

A szülők teszik rendbe a gyömrői Fekete István Általános Iskolát, miután a hivataloknak írt leveleikre érdemben semmilyen választ nem kapnak. Az iskolában leomlott a tető, penészes volt a tornaterem, nincs elég mosdó, szűkös az ebédlő, hullik a vakolat, és több helyen beázott az épület. Korábban egyébként a város minden iskoláját felújították, ez az egy maradt ki a fejlesztésekből.

Kegyelmet kér a Mi Hazánk az államfőtől egy 2006-os tüntető büntetése miatt

Egy 2006-os tüntetőre kiszabott börtönbüntetés miatt tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom, és kegyelmet kérnek számára az államfőtől.

Orbán: újraegyesült, mert hittünk benne

Angela Merkel német kancellár és Orbán Viktor a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából Sopronban találkoztak, ahol először egy ökomenikus istentiszteleten vettek részt, majd egy megbeszélést követően közös sajtótájékoztatót tartottak.

Extrém magas lehet a parlagfűveszély

A következő napokban várhatóan tovább emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja: országszerte elérheti a nagyon magas szintet, sőt az erősen fertőzött területek közvetlen környezetében extrém magas is lehet - közölte a tisztifőorvos hétfőn a Facebook-oldalán.

Orbán már Sopronra készül: ezzel a dallal üzent

A Wellhello és a Halott Pénz közös számát, az Emlékszem, Sopronban dalt posztolta Facebook-oldalára a miniszterelnök. Ahogy portálunk is beszámolt róla, Az 1989-es határnyitás első lépését jelentő páneurópai piknik 30. évfordulójára Sopronba érkezik Angela Merkel német kancellár, ahol kétoldalú megbeszéléseket folytatnak Orbán Viktorral.

Korábbi hírek betöltése