Kövessen minket a Facebookon

Itthon

A Pedagógusok Szakszervezete sztrájkot hirdetne

„Felrúgta a Pedagógusok Szakszervezetével kötött megállapodást a kormány, ezért ősztől akciókat hirdetünk” - jelentette be tanévzáró sajtótájékoztatóján Szabó Zsuzsa, a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke. A nyomásgyakorlásnak akár a sztrájk is az egyik eleme lehet.

A kormány még titkolózik, de ennek most vége lehet

Az ellenzék szerint 50 milliárd forint befektetésösztönző támogatásról nem akar a kormány elszámolni. Ligeti Miklós a Transparency International jogi igazgatója arról beszélt az ATV Start című műsorában, hogy olyan támogatásról van szó, amikor a kormány azért ad pénzt bizonyos külföldi cégeknek, hogy jöjjenek Magyarországra, itt beruházást hozzanak létre, új munkahelyeket teremtsenek, és meghatározott ideig fenntartsák a munkahelyeket.

Karácsony-DK paktum: miről tudott az MSZP és a Párbeszéd?

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Ceglédi Zoltán és Lakner Zoltán politikai elemzők az egy hét múlva kezdődő előválasztás körüli vitákat véleményezték.

Az LMP elfogadja az ellenzéki pártok fővárosi ajánlatát

Az LMP budapesti szervezetének kongresszusa szombaton elfogadta a DK, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd ajánlatát az önkormányzati választásokra, így a párt támogatni fogja az előválasztáson győztes főpolgármester-jelöltet - a döntést Kanász-Nagy Máté ügyvivő telefonon ismertette az MTI-vel.

A MNASZ nem adott ki engedélyt a tótkomlósi raliversenyre

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) nem adott ki hozzájárulást, engedélyt a tótkomlósi raliverseny megrendezéséhez - közölte a szervezet szombaton az MTI-vel. A múlt vasárnapi verseny záróprogramja közben egy raliautó a nézők közé hajtott, tizenegyen megsérültek.

Karácsony mellé állt a XIII. kerület MSZP-s polgármestere

Erről az MSZP és a P főpolgármester-jelöltje posztolt egy fényképet a Facebookon, a „talán a legnagyobb tekintélyű budapesti polgármesternek” nevezve Tóthot, aki hozzáértéssel, figyelemmel és odaadással vezeti 15 éve a kerületét.

Tetőzik a hőség, de egy hidegfront tart felénk

Szombaton a napos időt a Dunántúlon fátyolfelhők szűrhetik; keleten, később kis eséllyel északnyugaton a megnövekvő gomolyfelhőkből egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. A délies szél nyugaton, északnyugaton élénk, néhol erős lesz. Tetőzik a hőség, délután 33-38 fok várható. Vasárnap hidegfront érkezik - áll az Időkép előrejelzésében.

Korábbi hírek betöltése