Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Forgalomkorlátozásokra lehet számítani a hétvégén Budapesten - mutatjuk a részleteket

Forgalomkorlátozásokra és közlekedési változásokra kell számítani a Hősök tere környékén a 12. Nemzeti vágta miatt péntektől vasárnapig - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Tragédia: meghalt a veronai buszbaleset hős testneveléstanára

Vígh György több gyermeket is kimentett a lángoló buszból.

Mostantól még nehezebb dolguk lesz az újságíróknak, ha a Parlamentből tudósítanak

Az őszi parlamenti ülésszak kezdetétől módosulnak az országgyűlési tudósítás rendjének szabályai – tájékoztatta az MTI-t az Országgyűlés Sajtóirodája szerdán.

DK: újabb menekültválság kirobbantását remélheti Orbán Erdogantól

A magyar kormánynak akár érdeke lehet egy újabb menekülthullám elindítása – ezt pedzegette a DK országgyűlési képviselője az ATV Start című műsorban. A szíriai kurdok elleni török offenzíva bő egy hete kezdődött és már több százezren elhagyták a térséget. Arató Gergely szerint a magyar kormány korábban is megakadályozta azokat a lépéseket, amelyet stabilizálhatták volna az érzékeny térségeket.

Bravó: Halász Bence bronzérmes!

Halász Bence a világbajnokság után a Nemzetközi Alétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatában is a harmadik helyen végzett.

Kétfarkúak: már minden munkát elvégeztek, levezetésként ülnek be az önkormányzatokba

Már mindent rendbe raktak a kerületben, nincs mit tenni, ezért szerettek volna bejutni az önkormányzatokba – mondta el a Kétfarkú Kutya Párt elnöke az atv.hu-nak. Kovács Gergely és csapata négy budapesti testületbe jutott be és egy vidéki települést is elhódított. A pártelnök legnagyobb félelme a bürokratikus átfutás: egy pad kitelepítésére 47 napot hajlandó várni, máskülönben maradnak a gerilla akciók.

Újabb helyen kell megismételni a választást

Szavazategyenlőség miatt időközi polgármester-választást kell kiírni a Vas megyei Döröske községben - tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Stankovits György, a területi választási iroda vezetője.

Korábbi hírek betöltése