Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Molnár Gyula feljelentést tesz az őt lejárató telefonhívások miatt

A DK budafok-tétényi országgyűlési képviselőjelöltje Facebook-oldalán jelentette be, hogy lejárató telefonhívásokkal kampányolnak ellene a választókörzetében, miszerint Molnár visszalépett az előválasztástól.

Rusvai: remélhetőleg két év alatt ez a vírus is „belesimul” a klasszikus náthavírusok trendjébe

A virológus szerint Magyarországon feltehetően a harmadik hullám volt a legerősebb, várhatóan a negyedik és a továbbiak egyre gyengébbek lesznek.

Megemelik a műtétek számát a várólisták csökkenésére – a minőség rovására mehet?

A kormány több mint 12 milliárd forintot fordít a koronavírus-járvány miatt felhalmozódott várólisták csökkentésére. Az ATV Híradója által megkérdezett egészségügyi szakértők szerint ugyanakkor a mostani intézkedés nem fogja megoldani a problémát, a hosszú várakozás ugyanis több tényező együttes hatásának következménye. Arra is figyelmeztetnek, hogy a műtétek számának megemelése akár a beavatkozások minőségének rovására is mehet.

Összeférhetetlenségről beszél a mohácsi ellenzék a helyi vízközmű cég kapcsán

Saját családtagjaiknak cégére bízta a szennyvízelvezetéssel kapcsolatos feladatokat Mohács korábbi polgármestere - állítják az ellenzéki pártok. A cégben tulajdonos az egykori, azóta már elhunyt polgármester két lánya és a város akkori vezetésének jogtanácsosa is. Az ellenzéki pártok szerint gyalázatos állapotban van a város szennyvízhálózata. Az ATV Híradó riportja.

Kocsis Máté visszavágott Jakabnak: „Jakab alkalmazottat nem az eszéért szeretik, és a bohóc szerepet sem véletlen kapta”

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje ma ellátogatott a 8. kerületbe, ahol a helyzetről azt írta „siralmas”, és számon kérte Kocsis Mátét az állapotokért. A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán üzent Jakab Péternek. „Egyetértek vele, de szóljon már valaki szegény bohócnak, hogy már két éve Pikó Andrásnak hívják a polgármestert” - írja.

Nem lesz kiemelkedő az idei bor minősége

20-30 százalékkal kevesebb szőlő termett idén a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt - állítják a híradónknak nyilatkozó szőlősgazdák. A gyümölcs minőségével ugyanakkor nincs gond: szakértők szerint egészen jó évjárat lehet az idei. Az ATV Híradó riportja.

Ferencváros polgármestere mindent megtesz, hogy a Fudan egyetem ne valósulhasson meg

Új kerületi építési szabályozás létrehozását kezdeményezi Ferencváros polgármestere. Baranyi Krisztina bejelentette: minden eszközt megragadnak annak érdekében, hogy a Diákváros területére szánt kínai magánegyetem ne valósulhasson meg. Bár az innovációs és technológia miniszter szerint a két projekt elfér egymás mellett, a főpolgármester szerint ez nem igaz. Az ATV Híradó riportja.

Jakab beleszállt Kocsis Mátéba: "siralmas munkát végez"

Vasárnap Demeter Mártával megnézte a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, hogy milyen munkát végez a Fidesz frakcióvezetője a VIII. kerületben. „Siralmaz” – nyugtázza a látottakat Jakab Péter. „Mintha visszamennénk az időben. Omló vakolat, szegénység, drog, kilátástalanság. Ez a teljesítményed Máté, sok-sok millióért. Talán nem bohócozni kellett volna az adófizetők pénzéből, hanem dolgozni. Na ez az, ami neked nem megy. A munkát meghagytad nekünk. Nem baj. El fogjuk végezni helyetted, Mártával együtt. Te pedig mehetsz majd a főnököd után” – írja Facebook-oldalán.

Jakab: a Fideszt lábbal lehet megverni

Az előválasztás első fordulója befordul lassan a célegyenesbe. Az ellenzéki politikusok az utolsó pillanatig a szavazás mellett kampányolnak. Jakab Péter sem tesz másként. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán azt írja: „Menni, menni és menni. A Fideszt lábbal lehet megverni! Somogyban is hajrá összefogás, hajrá Ander Balázs! Ne hagyjátok ki a hétvégét, vegyetek részt az előválasztáson minél többen. Most kell dönteni, ki vezesse az Orbán elleni erőket egy jobb Magyarországért!”

Élőben kapcsoljuk Berlint - az adással egy időben derül ki, lesz-e baloldali fordulat Németországban

Nem csökkent az előválasztási kedv annak ellenére, hogy múlt héten leállt a rendszer - a Heti Napló Sváby Andrással többek között arra keresi a választ, mi lehetett a leállás érdekében és változtat-e a szavazási kedven. Az adással egy időben fog a német választás eredménye kiderülni, előben kapcsolunk a helyszínre. Tartsanak velünk vasárnap 19 órakor az ATV-n!

Korábbi hírek betöltése