Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Nagy bejelentés a nyugdíjprémiummal kapcsolatban

A nyugdíjasok az idei évben is számíthatnak nyugdíjprémiumra, amennyiben azt a gazdasági növekedés lehetővé teszi. A nyugdíjprémium összegéről és kifizetésének idejéről ősszel születhet döntés - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) az MTI-vel csütörtökön.

Egyre tudatosabban adósítjuk el magunkat

Januárban még 32 százalék volt a változó kamatozású hitelek aránya a piacon, ez júniusban a felére, 16 százalékra csökkent. Ezzel kapcsolatban Trencsán Erika volt az ATV Start című műsor vendége, aki elmondta: tudatosabbak a hitelfelvevők, és nagyobb önrészt is raknak bele egy-egy konstrukcióba. A Bankráció.hu hitelszakértője hozzátette: a szabályozások is segítettek, hiszen azok megakadályozzák a felelőtlen hiteligénylést.

Nekimennének a Volkswagennek az átvert magyar vásárlók

Háromszáz magyar károsult jelentkezésénél már megindulnának, és pertársasággal a hátuk mögött mennének neki a Volkswagennek – erről Surányi Péter beszélt az ATV Start című műsorban.

Mutatjuk, milyen idő lesz a hosszú hétvégén

Sok napsütés várható az ünnepi hosszú hétvégén 30 fok feletti maximumokkal. Csak helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A szél zivatarok környezetében lehet erős vagy viharos. Az augusztus 20-ai központi rendezvényeket várhatóan nem zavarja meg veszélyes időjárási jelenség - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Ön szerint rendben van a Paks II. Zrt. vezetőinek fizetése? Szavazzon!

Másfél milliárd forintot költenek a vezetői bérekre a paksi bővítést irányító állami cégnél. 41 vezető kap 2 millió forintnál is magasabb fizetést. Mi erről a véleménye? Ez a mai nap kérdése, a végeredményt Somos András ismertete a Nap híre című műsorban, 17:55-kor, az ATV-n.

Tömegbaleset az M0-áson, durva torlódásra kell számítani

Két személygépkocsi, egy kisbusz és egy járműszerelvény összeütközött Ecser közelében az M0-s autóúton csütörtök délután, négy kilométeres torlódás alakult ki - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Sugárzó anyag Ferihegyen: újabb részletek derültek ki

Nem volt külsérelmi nyom, nem sérült meg az a konténer, ami miatt szerdán este le kellett zárni a Liszt Ferenc-repülőteret - mondta Salik Ádám, az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Főosztályának fizikusa csütörtökön az MTI-nek.

Elmerült egy ember a Dunában

Elmerült egy ember a Dunában Vácon - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője csütörtök délután az MTI-t.

Korábbi hírek betöltése