Itthon

EP-döntés: Niedermüller szerint egy szó sem igaz a kormányzati kommunikációból

Egy szó abból nem igaz, amit a kormányzati kommunikáció akar elhitetni az Európai Parlament pénteki döntése nyomán, hogy Magyarországra mindenkit be kell engedni, aki Európába érkezik. Tényszerűen nem igaz, amit a kormányzat állít, mert a menekültügyi rendszer arról szól, hogy aki megérdemli, azt kell befogadni, aki háborús övezetből menekül, annak jár a menedék – fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában Niedermüller Péter.

Távozik-e Eszenyi? Tarlós megtörte a csendet - videó

„Ezek után már akkor se küldenénk el” – ezt Tarlós István mondta az ATV Híradó riporterének arra kérdésre reagálva, hogy meneszti-e Eszenyi Enikőt.

Peren kívül: nyaralást és 3 tonna füvet ajánlott fel egy magyar párt

Feljelentette a szentendrei önkormányzat a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot személyiségi jogsértés címén, amiért a város címerében látható birkát kétfarkú kutyára cserélték.

Kiderült, hány családnak jelentett eddig segítséget a CSOK

Mintegy 240 ezer embernek jelentett segítséget eddig a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK), a program indítása óta mintegy 60 ezren igényelték a támogatást több mint 160 milliárd forint értékben - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton a Papp László Budapest Sportarénában megrendezett BabaMama Expón.

Aradszkyné: éjfélkor, amikor nem jön haza Laci, akkor jön a borzalom

Nagyon nehéz feldolgoznia imádott férje váratlan halálát, azt, hogy hirtelen megállt a szíve, és borzasztó nehéz megélni minden pillanatot nélküle, hiszen 50 évig jóban-rosszban kitartottak egymás mellett – erről mesélt Aradszky László özvegye, Éva az ATV-n vasárnap este adásba kerülő Esti Frizbiben. Elmondta azt is: sokat sír és nehezen dolgozza fel férje halálát.

Hárommillió forintot kaphatnak a fogorvosok

A Népszava úgy tudja, hárommillió forintot kaphatnak praxisonként a fogorvosok, az összeget a tervek szerint mind a 3300, a közellátásban működő fogorvosi körzet megkapja.

Korábbi hírek betöltése