Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Dobrev Klára üzenete az Idősek Világnapján

A Demokratikus Koalíció EP-képviselője egy videóban üzent.

Új munkája van Novák Katalinnak

Mától családokért felelős tárca nélküli miniszterként dolgozik Novák Katalin.

Fürjes: A Ligetben nem kezdünk új építkezést

"Nem kezdünk fejlesztést a városvezetés támogatása nélkül. A Ligetben nem kezdünk új építkezést" - írta a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára szerdai Twitter-bejegyzésében, amelyet a Budapest Fejlesztési Központ juttatott el az MTI-hez.

Orbán az uniós csúcs előtt: ha a jogállamisági viták akadályozzák a pénzügyi alap működését, lehetőség van kormányközi megoldásra

Ha a jogállamisági és költségvetési kérdések összekötéséről szóló vita akadályozza a koronavírus-járvány miatt szükséges pénzügyi alap működésének elindulását, lehetőség van kormányközi megállapodásra, az EU intézményein kívül - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az MTI-nek Budapesten, mielőtt elindult az európai uniós csúcstalálkozóra, Brüsszelbe.

Ön kapott hamis rezsiszámlát? Vigyázzon, becsaphatják!

Az NKM Energia Zrt.-re, az NKM energiaszolgáltatójára hivatkozó újabb visszaélések történtek az elmúlt napokban, a csalók az NKM online ügyfélszolgálata nevében, számla elkészülésére hivatkozva hamis e-mailekkel vették célba a magyarországi internethasználókat - hívta fel a figyelmet csütörtöki, MTI-nek küldött közleményében a Nemzeti Közművek.

Korábbi hírek betöltése