Kövessen minket a Facebookon

Itthon

A GDP-t érintő sztrájkok fokozhatják a helyzetet?

Kiss Ambrus úgy véli, a szakszervezetekkel kellett volna megállapodnia a kormánynak. A Policy Agenda vezető elemzője szerint a GDP-t érintő sztrájkok fokozhatják a helyzetet.

Hosszú Katinka világbajnok lett 100 méter vegyesen

A háromszoros olimpiai bajnok 100 méter vegyesen szerzett aranyérmet.

Négyszázfős leépítés lesz a Magyar Telekomnál

Viszont akik maradnak, hat százalékos fizetésemeléssel számolhatnak.

BRFK: 22 őrizetbe vétel a szerdai és csütörtöki tüntetések után

Összesen 51 tüntetőt állítottak elő, 22-öt vettek őrizetbe a szerdai és csütörtöki budapesti demonstrációkkal kapcsolatban – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője pénteken az MTI-nek. Csécsi Soma azt is elmondta: a tüntetéseken tizennégy rendőr sérült meg.

Orbán szerint hamarosan vége a dalnak

Viharos körülmények között sikerült visszaverni azt a támadást a brüsszeli csúcstalálkozón, amely arra irányult, hogy több pénzt, több jogot kapjanak a migránsok - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára pénteken feltett videóban.

Juncker nagyon kemény dolgot állít Orbánról

Nem kizárólag külső forrásokból, hanem időnként európai uniós vezetőktől is származnak álhírek, például Orbán Viktor magyar kormányfőtől - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken a brüsszeli EU-csúcson.

Ifj. Lomnici: intő jel a külföldi aktivisták megjelenése

„A magyar demokrácia és szuverenitás elleni támadásoknak” nevezte a kormánypárti 888.hu-nak adott interjújában az elmúlt napok eseményeit ifj. Lomnici Zoltán. Szerinte az a tény, hogy az eseményekben külföldiek is részt vesznek, arra utal, hogy a mostani tüntetéseken történtek úgymond szorosan összefüggnek „a Soros-féle kunbábonyi aktivistaképzésekkel”. A Századvég jogi szakértője szerint „a radikalizálódó ellenzék politikusainak a provokációk elkövetése közben emlékezniük kellene arra, hogy mindenképpen van személyes felelősségük”.

Gyurcsány megszólalt: „Nem marad következmény nélkül Orbán rendőrségének brutalitása”

„Ocsmány katonai hunták, aljas diktatúrák erőszak szervezetei engedik meg maguknak azt a brutalitást, amit a magyar rendőrség tett” – írja Facebook-bejegyzésében a volt miniszterelnök, aki szerint a tüntetést követő egyik rendőri intézkedésről szóló, a 444-en megjelent beszámoló „soha nem látott módon enged betekinteni Orbán rendőrségének mocskos világába”. Szerinte ami történt, „nem marad következmények nélkül”.

HVG: ismert rockzenészt is bevittek a szerdai tüntetés után

Horváth Kristóf gitáros, az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek tagja szerda éjjel a Kisüzem nevű romkocsmában járt, ahol akkor – a szerdai tüntetés után – épp rengeteg rendőr volt. Mint a HVG-nek elmondta: kíváncsiságból közel ment az intézkedő rendőrökhöz és élő Instagram-adást indított az eseményekről, amit egy rendőr nehezményezett. Hazafelé sétált tegnapelőtt éjszaka, előtte barátokkal volt egész este. Azt gondolta, hazafelé útba ejti még a Kisüzemet is. „Láttam, hogy rengeteg rendőr volt ott, kíváncsiságból közelebb mentem és csináltam egy Instagram live-ot a helyzetről. Egy rendőr ezt nehezményezte, kérte, hogy tegyem el a telefont” – meséli, „Pedig úgy tudom, lehet ilyen helyzetben videózni.”

Korábbi hírek betöltése