Itthon

Kósa: édesanyám nem strómanja senkinek

Jó ütemben halad a Modern városok program, amelynek keretében már több mint 600 milliárd forintot fizettek ki - jelentette be a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Tönkreteszi az Aldi lépése a versenypiacot?

Az Aldi "robbantott", és az eddig is piacvezető lánc megerősítette pozícióját hazánkban – ez szűrhető le az egyik szakember mondandójából.

Eltüntetnék a hajléktalanokat a budapesti aluljárókból

Új munkacsoportot állított fel a fővárosi önkormányzat azért, hogy kevesebb hajléktalan ember legyen a forgalmas, fővárosi aluljárókban. A hajléktalanokkal foglalkozó szervezetek szerint viszont más megoldások kellenének.

Budapesten hirdetik ki az új Michelin-csillagokat

Budapesten rendezik március 26-án a gasztronómiai világ egyik legrangosabb eseményét: a Michelin és a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) együttműködésében bemutatják a Michelin-kalauz európai éttermeinek friss listáját - közölte Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója egy más témában tartott sajtótájékoztatón hétfőn.

Szél: lehet, hogy a titkosszolgálatokat is rám állítják

Természetesen Németh Szilárd nem mondhatja meg, hogy mely képviselő mehet, vagy nem mehet be a bizottsági ülésre. Ahogy eddig, ezután is ott leszek minden nemzetbiztonsági bizottsági ülésen- jelentette ki Szél Bernadett az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Korábbi hírek betöltése