Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Dolgok, amelyeket talán Ön sem tudott Jézusról

A Poncius Pilátus által egyszerűen csak „zsidók királyának” titulált názáreti csodarabbi büntetőpere, kivégzése, és feltámadása Pészách-ra esett, vagyis Izrael népnek egyik legjelentősebb ünnepén, Húsvétkor zajlott. Az atv.hu és a Hetek korábbi cikkeinek felhasználásával összeszedtük azokat a történelmi tényeket és következtetéseket, amelyek azóta is foglalkoztatják az utókort.

Egyre nagyobb a gyerekszegénység Magyarországon

Herczog Mária szerint a kormány új családpolitikai rendelkezései inkább a felső középosztályt segítik. Az egyesületi elnök úgy gondolja, attól születne több gyermek, ha megbízható szociálpolitika lenne.

A magyarok még mindig az azonnal elkölthető pénzért bolondulnak

Bár a munkáltatók többsége idén is megtartotta az előző évben kínált cafeteria-elemeket, az adóelőnye miatt kiemelt helyzetbe került a SZÉP-kártya, illetve a pénzkifizetés teszi ki a teljes cafeteria-juttatások 94 százalékát - derül ki a BDO Magyarország legfrissebb összegzéséből.

Srí Lanka-i terrortámadás: ezt a számot hívja, ha bajba került!

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében egy azonnal hívható telefonszámot, a srí lanka-i terrortámadások kapcsán bajba jutott magyar állampolgárok számára: +94777-414-314

Vonattal ütközött egy autó Városlődnél

Vonattal ütközött egy személyautó vasárnap délelőtt Városlődnél, a baleset miatt a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon 20-30 perces késések várhatók - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Korábbi hírek betöltése