Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Szlávik: Nyárra talán elérhető lesz a nyájimmunitás

Ha a védőoltásokat sikerül megfelelő ütemben beadni, és az emberek minél nagyobb számban kérik is azt, akkor talán nyárra elérhető a tömeges immunitás - erről a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt a közmédiának szombaton.

Koronavírusban hunyt el a tévétornából ismert egykori sportember, Bérczi István

A tévétornából ismert egykori sportembert hetvenöt éves korában győzte le a kór.

A vendéglátósok már reménykednek, hogy ők lesznek a következők, ha nyitásról van szó

Ha eléri az oltottak száma a 4 milliót, akkor nyithatnak a szálláshelyek, vendéglők, ahová a miniszterelnök elmondása szerint a védettségi igazolvánnyal rendelkezők mehetnek majd. A kedvelt üdülőhelyeken azt mondták, örülnek az üzletek újranyitásának, de ez még nem oldja meg a problémájukat. Az ATV Híradó riportja.

Gyurcsány: oltásellenes a dédnagymamátok térdkalácsa

A Publicus-intézet friss kutatására hivatkozik a Facebook-bejegyzésében a DK elnöke, miszerint az ellenzéki szavazóknál nagyobb az oltási hajlandóság. Felteszi a kérdést, hogy „ezért is Gyurcsány a hibás?” Zárásként pedig kiáll az oltás mellett.

Tállai András szerint egyre népszerűbb az elektronikus fizetés

Az elektronikus fizetés elterjedését számos intézkedés segíti, többek között a tavaly márciusban debütált azonnali fizetési szisztéma, a másfél millió forint feletti készpénzfizetési korlátozás, valamint az, hogy idéntől, ahol van online pénztárgép, ott elektronikusan is lehet fizetni - mondta Tállai András az MTI-nek.

Poén lett a még két lépcsőfokból álló balatonlellei kilátóból

Néhány hete kezdte az internet világa felkapni és viccessé tenni a legújabb, még épülőfélben levő balatonlellei attrakciót, az új kilátót. Az építmény ugyanis nem igazi kilátó, mivel mindössze két lépcsőfoknyival emelkedik a talaj szintje fölé. Annak viszont mindenki örül, hogy az állami erdészet a kilátóhoz vezet utat és a kis parkerdőt is rendbe tette. Az ATV Híradó riportja.

Akár teszt is lehetett a Facebook-hiba, hogy kevesebb embert értek el a politikusok

Elképzelhető, hogy egyfajta teszt lehetett az a Facebook-hiba, melynek következtében a politikusok bejegyzései sokkal kevesebb emberhez jutottak el – mondta az ATV Híradó által megkérdezett internetjogász. A közösségi oldal több országban is azzal kísérletezik, hogy visszafogja a hírfolyamban megjelenő politikai tartalmakat. Elemzők szerint, ha ezt Magyarországon is megtennék, az minden pártot érintene, és akár a választást is befolyásolhatná.

Korábbi hírek betöltése