Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Weber nem támogatja, hogy a Fidesz az Európai Néppártban maradjon

Februárban tárgyalják majd újra az Európai Néppártban a Fidesz tagságának a kérdését, de a Néppárt egykori csúcsjelöltje nem támogatja, hogy a magyar kormánypárt visszanyerje tagságát.

Kálomista: sokan nemrég még Tarlóst simogatták, most a kormány ellen tüntetnek

Videóinterjút adott az atv.hu-nak Kálomista Gábor, a Thália Színház igazgatója. Szóba került a színházi zaklatások ügye, a hétfői tüntetés, de Ungár Péter LMP-s képviselő is.

Emmi: Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása jövőre az elektronikus meghatalmazás lehetőségével. A meghatalmazást és a törvényes képviseletet bármely kormányablakban és a lakossági portálon online is lehet rögzíteni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szombaton az MTI-vel.

Akár egy egész ovit is örökbe fogadhat

Magyarországon 125 ezer gyerek él olyan háztartásban, ahol egyik szülő sem dolgozik és nincs is esélyük arra, hogy munkát találjanak. Az ilyen kicsik azok, akiknek nem hogy saját szobájuk, még fürdőszobájuk sincs. A Heti Napló riportja.

Orbán: Készen állunk egy új Közép-Európa felépítésére

Magyarország készen áll arra, hogy szomszédaival, köztük Romániával, felépítsen egy új Közép-Európát - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este a temesvári forradalom kitörésének 30. évfordulója alkalmából rendezett gálaesten, a temesvári regionális kereskedelmi kamara rendezvénycsarnokában.

Vaddisznó támadt egy kutyára a Hajógyári-szigeten - videó

Vaddisznó támadt egy kutyára, sétáltatás közben a Hajógyári-szigeten, tudta meg az Index. A vizsla súlyosan megsérült, még most is kritikus az állapota. A vaddisznó valószínűleg a kicsinyeit védte, ezért támadt. A szigetre több ezer kutyás jár rendszeresen, évente csupán egy-két esetben szoktak vaddisznót látni. A közterület felügyelet azt kéri, hogy este senki se menjen a szigetre, a kutyákat pedig csak pórázon sétáltassák. További részletek a videóban.

Csaknem 20 centis hó van Kékestetőn

Kékestetőn 19 centiméteres hóvastagságot mértek szombaton. Az országban máshol is van hó, de csak foltokban - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.

Sokkot kaptak a gyerekek, mikor szüleik megpróbáltak kirabolni valakit Pécsen

Sírva nézte végig két kisgyerek egy pécsi buszmegállóban, ahogy szüleik megpróbálnak kirabolni valakit. Az elkövetők egy férfi pénztárcáját próbálták elvenni, lökdösték és kiabáltak is vele. A látványtól a gyerekek sokkos állapotba kerültek. Az elkövetőket végül elfogták és őrizetbe vették.

Korábbi hírek betöltése