Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Fiatal nő halt meg frontális balesetben Szolnoknál

Egy fiatal nő életét vesztette közúti balesetben Szolnok külterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök hajnalban a police.hu honlapon.

Mérő Vera: az áldozatsegítő központ ügyfelei 90 százalékban vagyon elleni bűncselekmény áldozatai

A kormány az áldozatsegítő központi hálózat fejlesztésével öt éven belül minden megyében könnyen elérhetővé kivánja tenni ezeket a szolgáltatásokat – jelentette ki Varga Judit igazságügyminiszter a pécsi központ ünnepélyes átadásán. Mérő Vera viszont úgy véli, ez nem jelent valódi segítséget a családon belüli erőszak áldozatai a számára.

Orbán Balázs: a magyar kormány minden támogatást megad az önkormányzatoknak

A főpolgármester az önkormányzatok ellehetetlenítéséről, a Miniszterelnökség államtitkára az önkormányzatok támogatásáról beszélt a köztisztviselők és kormánytisztviselők napján.

Nem heverte ki teljesen a koronavírust a magyar csatorna időjósa

Egyre jobban érzi magát Barta Sylvia, de még mindig érzi a koronavírus utóhatásait: jelenleg a kezelés miatt bőrelváltozással küzd, ami miatt kevésbé bírja a napsütést. A TV2 időjósa márciusban kapta el a fertőzést, amely után hetekig gyengélkedett, az otthonában ápolták.

Pogátsa Zoltán: nem drámai a gyenge forint

Matolcsy György legfrissebb publicisztikájában 12 pontban írta le, mire is van szüksége az országnak. A jegybankelnök szerint erős és mély reformokra van szükség, hogy Magyarország megnyerje a 2020-as évtizedet. Továbbá úgy látja, késlekedni sem szabad, ezeket az átalakításokat még az évtized első három évében el kell indítani.

Még nem kellett volna, több fővárosi kerületben mégis szedtek parkolási díjat

Ma még nem kellett fizetni a parkolásért az országban, de Híradónk több budapesti kerületben is azt tapasztalta, hogy az automaták már a szerdai napra is adtak jegyet. Az V. és a XII. kerületben már elsejétől pénzt szedtek a parkolásért, Óbudán, Zuglóban, Újbudán és a XIII. kerületben viszont csak holnaptól kell fizetni. Ha valaki mobiltelefonnal parkolt, akkor csak holnap reggel indul el a parkolása.

Korábbi hírek betöltése