Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Gyárfás Tamás: Semmi indokom nem volt a gyilkosságra

Befejezte összefüggő vallomástételét Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető a Fenyő-gyilkosság elsőrendű vádlottja a büntetőper harmadik tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken kedden.

Ezt válaszolta Rétvári Bence a pszichológusok aggodalmára Gyöngyöspata miatt

Demokráciában az emberek véleményét megkérdezni a legdemokratikusabb út - reagált Rétvári Bence államtitkár arra, hogy pszichológusok százai tiltakoznak, amiért a gyöngyöspatai romák 100 milliós kártérítési ügye a nemzeti konzultáció tárgya lesz - ez gyűlöletbűncselekményhez vezethet szerintük. Az államtitkár viszont állítja: iparággá terebélyesedett a gyöngyöspatai ügy.

PM: a kelet-közép-európai régió marad az Európai Unió gazdasági motorja

Az Európai Unió leggyorsabban bővülő gazdasága a magyar, amely a közép-kelet-európai régió részeként továbbra is fontos szerepet játszik a földrész gazdasági növekedésének élénkítésében - jelentette ki Varga Mihály pénzügyminiszter az uniós pénzügyminiszterek tanácskozásán (Ecofin) a szaktárca tájékoztatása szerint.

Napokon belül tárgyalhatnak az uniós pénzek feltételekhez kötéséről

Jogállamisági feltételekhez kötnék az uniós támogatások kifizetését – tudta meg a Reuters. A hírügynökség szerint a javaslat már a csütörtöki uniós csúcson napirendre kerülhet, akkor tárgyalják ugyanis a következő 7 éves költségvetési tervezetet. A magyar kormánypártok azonban nem fogadják el a támogatások aránytalan csökkentését.

Pszichológusok: A nemzeti konzultáció akár gyűlölet-bűncselekményekhez is vezethet

Több száz pszichológus tiltakozik az újabb Nemzeti Konzultáció ellen, mert a kérdések között a gyöngyöspatai szegregációs ügy is szerepelni fog. A pszichológusok szerint a romákat érintő kérdés súlyos társadalmi károkat okozhat. Rétvári Bence államtitkár a tiltakozással kapcsolatban azt mondta: mindenki eldöntheti, milyen választ ad a kérdésekre.

Kiderült, milyen Orbán utáni Magyarországot szeretne Hiller István

Maga a társelnöki szisztéma az, ami érzelmet sugároz – így reagált ma Hiller István a sokat támadott kijelentésére érkezett reakciókra az ATV Start című műsorban. Az MSZP választmányi elnöke azt is elmondta, hogy pártjának, és az ellenzéknek új szavazókat kell megszólítani, és nem egymástól elhappolni. Azt is feltárta, hogy milyen Magyarországról álmodik, ha leváltják a Fidesz-kormányt 2022-ben.

Korábbi hírek betöltése