30 évesen az olimpián nem szoktak jönni a sikerek, de Katinkánál a határ a csillagos ég

Nagyon örül Hosszú Katinka visszatérésének, kedveli az új edzőjét és bizakodó a kettejük jövőjét illetően is Sós Csaba.

Drograzzia a Hős utcában: 29 embert állítottak elő

Kábítószerrel, illetve új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmények gyanúja miatt 29 embert állítottak elő kedden Budapesten egy rendőrségi akció keretében - közölte kedd éjjel a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

„Fél centin múlt az életünk” – szörnyű részletek a tatabányai lövöldözésről

Közös ismerősük E. Krisztián nyitott tüzet egy autóból a tatabányai testvérpárra és barátjukra. Az eset még 2015. január 31-én történt, az M1-es autópálya melletti gyorsétterem közelében. A testvérpár most a Blikknek mesélt a szörnyű részletekről.

Nem akar kilépni a nagykoalícióból Seehofer, ma kezdődnek a koalíciós egyeztetések

Nem akar kilépni a német nagykoalícióból Horst Seehofer, miután pártja minden korábbinál kevesebb szavazatot kapott a bajor tartományi választásokon. A CSU elnöke szerdán kezdi a koalíciós egyeztetéseket a helyi pártokkal. Angela Merkel úgy kommentálta az eredményt, hogy nem elég a növekvő gazdaság, ha az emberek nem bíznak a politikusokban.

A magyarok felét aggasztja, hogy nem lesz elég nyugdíja

A magyarok felét aggasztja, hogy nem lesz elég nyugdíja időskorára - írja a Világgazdaság szerdai száma az Aegon kutatása alapján, amely szerint ugyanakkor a többség továbbra is az állami nyugdíjban bízik.

Bértárgyalás: felmondta a KASZ a bérmegállapodást, sztrájk is jöhet

Két kiskereskedelmi multival is felmondta az idei bérmegállapodást a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete. A KASZ keményebb eszközökhöz is nyúlhat, és akár már ebben az évben sztrájkot szerveznének. A szakszervezet elnöke elmondta: a multik tartották ígéreteiket, csakhogy a munkaerőpiaci helyzet megváltozott.

Alultáplált, koszos, elhanyagolt gyerekek: felfüggesztett börtönt kapott a kegyetlen házaspár

Alultáplált, koszos és elhanyagolt gyerekeik állapota miatt állt bírái előtt egy házaspár Miskolcon. A vádakat a bíró megalapozottnak találta, a szülők felfüggesztett börtönt kaptak. A gyerekeket elvették tőlük. További részletek a videóban.

Kevesebben tartoznak a NAV-nak

Továbbra is sok tartós adósa van a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), de a harmadik negyedévben mérséklődött a számuk - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból.

Volnert megkeresték a Toroczkai-pártból, de most gondolkodni fog

A pártból most kilépett ex-alelnök állítja: már a frakcióülésen látszott a pártelnökön, hogy megviselik a Jobbik körüli botrányok. Volner újabb büntetőügyeket vizionált a párt körül.

Megszavazta az Országgyűlés az "ellen-Sargentini-jelentést"

Megszavazta az Országgyűlés az "ellen-Sargentini-jelentést", amellyel elutasítják a jelentésben megfogalmazottakat. A kormány az ügyben az Uniós Bírósághoz fordul - jelentette be Gulyás Gergely. Azt szeretnék, ha megállapítanák, hogy az Európai Parlament szabálytalanul fogadta el a javaslatot. A DK szerint a mai határozattal csak tovább mélyül Magyarország válsága. További részletek a videóban.

Korábbi hírek betöltése