Kövessen minket a Facebookon

Itthon

Megállapodtak a béremelésekről a Suzukinál

Az alapbéremelés 18 százalék lesz a direkt dolgozók esetében.

Dobrev Klára vezeti a DK EP-listáját

Gyurcsány Ferenc felesége így tehát hivatalosan is politikai pályára lép.

Mészáros Lőrinc egy fél disznóval kedveskedik munkavállalóinak

Levelet kaptak a Mátrai Erőmű dolgozói a napokban - írja az Index. A vezetőség a levél elején megköszöni a dolgozóknak az elmúlt hónapok kitartó munkáját, a fáradozások meghozták gyümölcsüket: az egyik bányát továbbnyitották, a második naperőművet üzembe helyezték, a pénzügyi egyensúlyt sikerült megteremteni. A kitűzött célokat elérték, a munkáltató pedig eredményességi prémiumot is osztott.

Gyurcsány feleségén nagy volt a nyomás, két mandátummal kalkulál a DK

Dobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció Európai Parlamenti listáját. Molnár Csaba híradónk kérdésére azt mondta, a párt szimpatizánsai már régóta szeretnék, ha Gyurcsány Ferenc felesége politikai szerepet vállalna, ő azonban ezidáig elzárkózott ettől. A DK-nál egyébként úgy számolnak, hogy két mandátumot is szerez a párt, ebben az esetben Dobrev Klára mellett még Molnár Csaba lehetne európai parlamenti képviselő. További részletek a videóban.

Ellenzéki demonstráció volt Kiskunhalason

Ellenzéki pártok és civilek demonstráltak Kiskunhalas közelében lezárva a félpályát a város melletti főút egy szakaszán. A tüntetők azt mondták, hogy nem egy konkrét intézkedés miatt vonultak ki, hanem az Orbán-kormány ténykedése az, amiből elegük lett lett.

Lőtt vagy nem lőtt a Fővárosi Törvényszékről megszökött rab?

Nem lőtt rá a rendőrökre a pénteken megszökött rab - legalábbis nincs rá adat - tudtuk meg a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A Blikk szerint nem is tudott volna lőni, mivel a rá vigyázó őrtől csak a pisztolyt vette el, a hozzá tartozó tárat nem. A ügyvéd szerint a rendőrök reakciója - azaz, hogy lelőtték a férfit - akkor is jogszerű volt, ha a menekülő rab nem is lőtt rájuk.

Drograzzia: Öt Pest megyei településen tartottak rajtaütéseket - videó

Összesen öt Pest megyei településen - Kistarcsán, Kerepesen, Domonyvölgyben, Isaszegen és Budapesten - tartottak egy időben rajtaütéseket szerdán a rendőrök és a Terrorelhárítási Központ munkatársai. Az összehangolt akcióban nagy mennyiségű kábítószert, lőfegyvert és egy droglabort is találtak. Az összesen tíz gyanúsítottból négyen pénteken előzetes letartóztatásba kerültek. További részletek a videóban.

Koós: Hofi beszólt Kádárnak

Koós János és Hofi Géza kettőse legendás volt. A humoristák sokszor nem az előre megírt szöveget mondták el a színpadon, hanem rögtönöztek. Koós János egy elég merész történetet mesélt el egy olyan poénról, mely szintén spontán született a közönség előtt.

Korábbi hírek betöltése