Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-11-26 05:39:00

Szűkszavúan beszélt Kóbor Jánosról menedzsere

„Tulajdonképpen már sok helyen leírták, én is hallomásból tudom, hogy lélegeztetőgépen van” – mondta Trunkos András, az Omega menedzsere a zenekar frontemberével kapcsolatban, aki két héttel ezelőtt került kórházba.

„A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek és ezt meg is teszem. Amit mindenki tud: kórházban van, felügyelet alatt és figyelnek rá” – tette hozzá Trunkos, aki két héttel korábban beszélt Kóborral telefonon. Elmondása szerint jó kedvű volt, kicsit rekedt hangon mesélte neki, hogy mennyire szeretne már kijönni a kórházból, mert nem érezte túl komolynak az állapotát, aztán másnap kezelés alá került – derül ki a 24.hu cikkéből az RTL Klub Fókusz című műsora alapján. 

„Az, hogy az ő minősége milyen, azt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni” – nyilatkozta a menedzser.

Egy tavalyi interjúban arról beszélt Kóbor János, hogy sosem volt kórházban: „nekem kialakult egy ilyen önvédekezésem az egész embert támadó dolgokkal szemben.”

Hivatalosan nem jelentették ki, hogy milyen betegséggel került kórházba a zenész, a sejtelmek szerint azonban elkapta a koronavírusfertőzést

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink