Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-11-25 05:58:00

19 forintért levesezhetnek az egészségügyi dolgozók egy veszprémi vendéglőben

19 forintért kaphatnak egy adag levest egy veszprémi vendéglőben az egészségügyi dolgozók. A tulajdonos a koronavírus-járványban végzett megfeszített munkát szeretné megköszönni ezzel, ráadásul az ebből származó bevételt is jótékony célra kívánja fordítani. Az ATV Híradó riportja.

19 forintos levest kínál egy vendéglős az egészségügyi alkalmazottaknak

Még csak egy hete nyitotta meg a tulajdonosa a veszprémi kórház közelében azt a leves és tésztabárt, ahol az egészségügyben dolgozók most jelképes áron, 19 forintért kaphatnak egy adag tartalmas levest. A tulajdonos azt mondta, hogy azt a megfeszített munkát szeretné így megköszönni, amit a kórházakban, vagy az oltópontokon dolgozók végeznek. „Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk” – mondta híradónknak Varga László, a tulajdonos.

Az akció december 15-ig tart. Az egészségügyi dolgozók, ha bármilyen irattal, belépőkártyával igazolják a munkájukat, jogosultak a 19 forintos levesre. A tulajdonos egyébként azt mondta, hogy az így befolyó pénzből a kórház gyermekosztályának vásárolnak majd játékokat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink