Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-11-24 20:45:00

Varga Zoltán azt üzente Donáth Annának, hogy inkább telefonáljon, ha baja van

Kidobta az ablakon az elmúlt egy hónapot az ellenzék a Momentum frissen megválasztott elnöke szerint. Donáth Anna úgy véli, a szavazóknak nem arra van szüksége, hogy a pártok füstös szobákban egyezkedjenek. Varga Zoltán, a DK képviselője nem tartja szerencsésnek, hogy Donáth Anna a sajtón keresztül kommunikálja a problémáit.

Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője meglepődött a Momentum elnökének kijelentésein. "Ha nagyon védeni akarnám, akkor a türelmetlenség az oka, olyan, mint egy versenyparipa, ami már nagyon el akar indulni" - mondta Varga az ATV Nap híre műsorában.

A DK-ban szerinte nagyon komoly és kemény munka folyik, az előválasztáson nyert jelöltjeik sokat dolgoznak az egyéni választókerületekben.

Innen is üzenném Donáth Annának, hogy a csata nem akkor kezdődik, amikor eldördül az első lövés, hanem akkor, amikor rendezzük a sorokat - magyarázta a DK politikusa. Viszont azt is üzente a Nap híre stúdiójából, hogy nem jó kamerákon keresztül üzengetni egymásnak. "Ha valakinek valami észrevétele, problémája, baja van, akkor fel kell emelni a telefont, el kell mondani a véleményüket" - zárta le Varga Zoltán.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink