Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-11-12 21:05:00

Bige László “némi aprót” adott Márki-Zay Péternek az előválasztásra

Annyi támogatást Márki-Zay Péternek, amennyit kér - ezt a hvg.hu-nak mondta Bige László vállalkozó. Az Egyenes beszédben azt is elárulta, hogy előválasztás során “némi aprót” már adott az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének.

Arra a kérdésre, hogy kért-e már pénzt tőle, annyit válaszolt: “csak némi aprót, még előválasztás előtt”. A némi apró pár millió forint volt, azóta nem beszéltek erről. Azt nem tudja megmondani, hogy ki kezdeményezett, valamikor találkoztak, és ő felajánlotta, hogy megtámogatná.

Azt is elmondta, hogy sem Karácsony Gergely, sem Gyurcsány Ferenc nem kapott tőle pénzt.

Szerinte követendő az, amit Márki-Zay Péter csinált, hogy a mozgalma számára csinált egy bankszámlát, és arra utalhat mindenki, aki őket szeretné támogatni. Bige László szerint ez transzparens, nyilvánosságra lehet hozni, és akkor tiszta, hogy ki mennyit kapott.

Budai Gyula fideszes képviselő vörös bárónak nevezte Bigét, aki azért támogatja Márki-Zay Pétert, mert abban bízik, hogy majd megvédik a vállalkozót az igazságszolgáltatástól. Bige László szerint Budai Gyula magából indul ki.

A Versenyhivatal 11,5 milliárdot szabott ki Bigiéékre - azt mondta a műsorban, hogy senki másra nem szabtak ki ennyit, és szerinte nincs olyan bíróság, aki jogosnak tartaná ezt.

Bige László támogatná Márki-Zay kampányát

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink