Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-27 04:49:00

Utolsó pillanatig fogta egymás kezét Venczel Vera és férje

Férje mindvégig kitartott a betegséggel küzdő színésznő mellett.

A 75 éves korában elhunyt színésznő komoly betegséggel küzdött, férje azonban az utolsó pillanatáig mellette volt - írja az SzMo.hu

„Talán a legszebb magyar színésznő volt, akiért rajongott a közönség. Ám ami igazán különlegessé tette őt, az a tehetsége volt. Mert helyes, csinos fruskák olykor előbukkannak ilyen-olyan szerepekben, de Venczel Vera több volt, mint egy tökéletes vonásokkal megáldott színésznő” – emlékezik róla a Blikk újságírója, aki azt is elmesélte, hogy miután készítet egy portrét Venczel Veráról, a színésznő kinyomozta a telefonszámát, köszönetet mondott neki, és felhatalmazta, hogy keresse bátran, bármikor.

Az újságíró csütörtök este telefonált a színésznőnek, hogy gratuláljon az életmű-díjához. Venczel Vera azonban nem vette fel a telefont, csak férjét tudta elérni, aki szomorú, zaklatott hangon azt mondta: „Vera nincs jól, nagy a baj. Valószínűleg megint kórházba kell vinni. De arra kérem én is, hogy erről ne írjon semmit”.

Venczel Verát, akibe egy egész ország volt menthetetlenül szerelmes, pénteken érte a halál.

Szeretett férje, Czapp György korábban így nyilatkozott házasságukról:„Mindketten szeretjük a csendet, a harmóniát. Mindketten itthon, egymással érezzük magunkat a legjobban. Vera a próbák és az előadások után siet haza, s olyankor elismert, körbeudvarolt népszerű színésznőből átlagemberré, az én gyönyörű feleségemmé, társammá válik.”

atv.hu 

A Géniusz második hete kezdődött

 

Ajánlom

További belföldi híreink