Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-21 13:49:00

Sváby András: "Lehet, hogy sokan idiótának tartanak"

Az oltásellenesek idiótának tarthatják, hiszen kétszer is be volt otlva és úgy betegedett meg, de Sváby András állítja: ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna.

"40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt.” – mondta a riporter a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában. Az első jel az volt, hogy éjszaka hidegrázásra és enyhe lázra ébredt, elsőre influenzára gyanakodott, de reggel már biztosan tudta, hogy elkapta a koronavírust és az első teszt ki is mutatta, hogy pozitív - mesélte Sváby, aki hozzátette: a családja szerencsésen megúszta, ők nem kapták el tőle a vírust.

Sváby szerint a kontaktkutatás most is kiemelten fontos. Ő vélhetően egy ismerősétől kapta el a betegséget - akivel az előző napokban találkozott - és hívta, hogy sajnos covidos. És ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetet nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de a riporter úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki. „Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az íz és szagérzékem is kezd lassan visszatérni – mondta Sváby, aki a betegségen túl a legnehezebben azt élte meg, hogy nem érezte a reggeli kávé ízét. A riporter teljesen meggyógyult, és a tesztje is negítív.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink