Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-19 17:44:00

Meg van a nap lúzere: a rendőrautóban is elszunyókált az újpesti autótörő

A közeli erdőben aludt, mikor rátaláltak a rendőrök. A rendőrök felébresztették, a járőrautóba ültették, és megpróbálták meghallgatni, de a férfi újra elaludt.

Meg van a nap lúzere: a rendőrautóban is elszunyókált az újpesti autótörő
Forrás: police.hu

Két autó ütközött össze Újpesten, a balesetet követően az egyik sofőr elhagyta a helyszínt. A közeli erdőben fogták el a rendőrök – miután felébresztették. A férfit a járőrautóba ültették, ahol újra elnyomta az álom - közölte a rendőrség honlapján.

Áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, majd nekiütközött a szemből érkező gépkocsinak egy autó Budapest IV. kerületében, az Íves utcában 2021. október 17-én délután. A balesetben senki sem sérült meg.

A vétlen sofőr rendőrt hívott, mire a feltételezett okozó elrejtőzött a közeli erdőben. Rövid keresés után megtalálták az addigra békésen alvó férfit. A rendőrök felébresztették, a járőrautóba ültették, és megpróbálták meghallgatni, de a férfi újra elaludt. 

Mivel az alkoholszondát sem tudta megfújni, mintavételre állították elő.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya cserbenhagyás vétség gyanúja miatt, szakértő bevonásával indított eljárást.​​

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink