Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-17 19:17:00

Márki-Zay bocsánatot kért mindenkitől, akit esetleg megbántott az elmúlt időszakban

Az MMM miniszterelnök-jelöltje szerint ezt az előválasztást a fiatalok fogják eldönteni. Elmondta, hogy kölcsönösen biztosították egymást Dobrev Klárával arról, hogy kölcsönösen el fogják fogadni az ellenzék jelöltjét, akit megválasztanak.

Márki-Zay Péter a Heti Napló ma esti adásában azt mondta az ATV tudósítójának, hogy nagyon sok fiatal szavazott az előválasztás második fordulójában, ezért úgy érzi, ezt a választást a fiatalok fogják eldönteni.

A miniszterelnök-jelölt azt mondta, szeretne mindenkitől bocsánatot kérni, akit az elmúlt időszakban megbántott vagy megsértett, mint mondta, két politikus Karácsony Gergellyel való szembefordulását minősítette korábbi kijelentéseivel, senki mást.

Hangsúlyozta, hogy egy ellenzéki előválasztásról van szó, ahol természetesek a felfokozott érzelmek, de a kampányt abban a biztos tudatban csinálták végig, hogy a végén egy ember mögé kell felsorakoznia az ellenzéknek.

Elmondta, hogy kölcsönösen biztosították egymást Dobrev Klárával arról, hogy kölcsönösen el fogják fogadni az ellenzék jelöltjét, akit megválasztanak.

Itt nem csak a pártok vannak jelen, óriási mennyiségű civil mozdult meg, őket is méltóképpen fogják képviselni - tette hozzá Márki-Zay.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink