Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-17 21:11:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán reagált az előválasztás második fordulójának eredményére. Mint írta, a baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse. Márki-Zay nyilatkozata egyértelművé teszi, hogy Gyurcsány rajta keresztül térne vissza a hatalomba, a helyzet tehát változatlan - teszi hozzá.

Kocsis Máté úgy fogalmaz, véget ért a "show második epizódja". 

"Karácsony kiesett, Márki-Zay beesett, a lényeg, hogy a show folytatódjon tovább! Kevernek-kavarnak a baloldali politikusok, szeretnének valahogy, akárhogy vagy bárhogy közelebb jutni a hatalomhoz, élükön természetesen a legerősebb párt elnökével és a következő parlament legnagyobb baloldali frakciójának főnökével, Gyurcsány Ferenccel" - írja.

Szerinte az "új show" legmókásabb része, hogy Márki-Zay Péteren keresztül a baloldal most jobboldali emberek szavazatát akarja megszerezni ahhoz, hogy hatalomhoz jusson. Ír arról is, hogy Márki-Zay Péter szerinte nem jobboldali, egy jobboldali ember ugyanis egy percig nem működik együtt Gyurcsány Ferenccel azért, hogy visszasegítse a hatalomba.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink