Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-14 21:43:00

Márki-Zay: még senki nem jelentkezett azzal, hogy választási csalást észlelt volna

Az előválasztásban talpon maradt jelöltek többször is arról beszéltek az utóbbi napokban, hogy a Fidesz a másik javára mozgósított.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje az ATV Voks című műsorában hozzátette: tízezer embert talán lehet mozgósítani, százezret azonban már nem. Hozzátette azt is: engedett a szigorú álláspontjából, ami a szakértői kormányt illeti, így egy esetleges kabinetben a pártos háttér sem lesz kizáró tényező.

Márki-Zay Péter azt is elmondta: az eddigi, sátrakból kiszivárgott információk számára pozitívak, de óvatos lenne, mert a szavazóhelyek többségéből nem rendelkezik információval. Azt azonban továbbra is tartja, hogy a magas részvétel neki kedvezhet. 

"Ezért mondjuk mi azt, hogy egy 500 ezres részvétel fölött van arra esély, hogy én győzzek, illetve az engem támogató csapat, tehát Karácsony Gergely és én, úgy szoktam mondani elsősorban, mert bár éppen a DK megakadályozta, hogy a nevünk egymás mellett szerepeljen a szavazólapon, de ez ettől még egy csapat" - fogalmazott.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink