Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-14 04:32:00

Ellopott egy autót egy nagykanizsai férfi, ami ezután jött, arra biztos nem számított

Lúzer tolvajt fogott a rendőrség. A nagykanizsai férfi ellopott egy Suzukit, de rövid idő múlva letért az útról és elakadt. Ekkor segítséget kért: éppen az autó tulajdonosától. Az ATV Híradó riportja.

Lúzer tolvajt fogott a rendőrség

 

Egy nagykanizsai lakótelepen parkolt az a Suzuki, melyet a tolvaj még május elején tört fel, majd a kesztyűtartóban talált kulccsal beindította és elhajtott vele. A fiatal férfinak se jogosítványa, sem gyakorlata nem volt, így rövid időn belül az út melletti füves területen kötött ki. Szerencsére senki sem sérült meg. Ekkor segítséget kért, de nem akárkitől: véletlenül éppen az autó tulajdonoságtól.

A tolvajról az is kiderült, hogy szerencsétlenkedése mellett több más sikertelen betörés is a számlájára írható. A húszéves férfi már annyi bűncselekményen van túl, hogy különös visszaesőként emeltek ellene vádat. Az ellopott autón kívül volt, hogy egy csomag kekszért törte be egy parkoló autó ablakát, vagy robogót akart szerezni, de csak rongálni tudott. A hegyi hajlékok is kedvelt célpontjai voltak.

Rinfel János ügyvéd híradónknak azt mondta: figyelemmel arra, hogy az elkövető a feltételes szabadságra bocsájtása alatt követte le a bűncselekményeket, annak ellenére, hogy az általa elkövetett bűncselekmények kisebb tárgyi súlyúak, mégis hosszabb idejű büntetésre számíthat.

A férfit végül az anyja egyik külterületi ingatlanjában fogták el a rendőrök. Az ügyészség letöltendő börtönbüntetés kiszabását javasolja.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink