Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-13 18:14:00

Váratlan helyről kapott támogatást Dobrev Klára

Fischer Iván és Kuncze Gábor Dobrev Klára, Puzsér Róbert és Nagy Bandó András pedig Márki-Zay Péter mellett szállt be a kampányba az előválasztás utolsó napjaiban. Rajtuk kívül több híresség is hitet tett egyik vagy másik jelölt mellett. Dobrev Klárának egy szokatlan támogatója is akadt: Alekosz. A valóságshow szereplője azt mondta híradónknak, „a tehervonatra nem lehet légpuskával lőni”, ezért ő a DK miniszterelnök-jelöltjét támogatja.

Alekosz is Dobrev Klárát támogatja

 

„Csak felfelé” - Röhrig Géza, az Oscar-díjas Saul fia főszereplője Márki-Zay Péter mellett kampányolt a Facebookon, az üzenete pedig célba ért: Márki-Zay Péter kommentben köszönte meg a támogatását.

de nem Röhrig Géza az egyetlen sztár, aki beállt valamelyik miniszterelnök-jelölt mögé az előválasztás utolsó napjaiban. Fischer Iván karmester Dobrev Klárára tette voksát. Elmondása szerint azért, mert fontosak számára a hagyományos baloldali és zöld értékek. Puzsér Róbert pedig Márki-Zay Péterre szavazott.

A DK miniszterelnök-jelöltjét egy meglepő név is támogatja: Alekosz.

„Azért ebben az épületben fajsúlyos figurák vannak ám. Tehát azért tehervonatra nem lehet légpuskával lőni. Ide valamire való nő kell. Szerintem Dobrev Klára minden trükköt ismer, jobban, mint ezek. Legalább annyira. Hát ki más lenne alkalmasabb, ha nem ő” 

– fogalmazott az egykori valóságshow-szereplő híradónknak nyilatkozva.

A YouTube-erek közül a Fókuszcsoport és Pottyondy Edina is Márki-Zay Pétert támogatja, de Nagy Bandó András is Hódmezővásárhely polgármestere mögött áll.

Dobrev Klára a korábbi belügyminiszter, Kuncze Gábor támogatására is számíthat. „Úgy látom, hogy minden tekintetben akár felkészültség, akár higgadtság, akár elkötelezettség, akár béketeremtés – amire nagy szükség lesz –, mindenképpen Dobrev Klára a jobb” – vélekedett híradónknak nyilatkozva Kuncze.

A listát mindkét oldalon hosszan lehetne folytatni: Dobrev Klára mögé Balázsovits Lajos színész és Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter is felsorakozott. Márki-Zay Pétert a nyíregyházi rapper, Bobafett és Ungváry Krisztián történész is támogatja.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink