Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-10-13 14:55:00

Arató Gergely: Karácsony Gergelynek érdemes lenne óvatosan fogalmaznia

"Gyurcsány Ferenc nem zsarolt meg senkit, ezt tudom mondani. A zsarolás egy bűncselekmény, ha valaki ilyenről tud, akkor tegyen feljelentést" - hangsúlyozta az ATV Híradójának Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese.

Karácsony Gergely azt mondta “hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt sms-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom.”

Erre Gyurcsány Ferenc úgy reagált, hogy felhatalmazza a főpolgármestert, hozza nyilvánosságra az sms-eket, amelyekben állítása szerint a DK elnöke megzsarolta őt.

Arató Gergelyt, a DK frakcióvezető-helyettesét az ATV Híradója megkereste ezügyben.

"Természetesen értem, hogy Karácsony Gergelynek rosszul esik az, hogy azok a pártok sem követték Márki-Zay Péterhez, akik korábban őt támogatták, másrészt neki is érdemes lenne óvatosan fogalmaznia annak érdekében, hogy ne gyengítse, hanem védje az ellenzéki együttműködést. Azt kell mondanom, hogy azért van egy nagyon egyértelmű bizonyíték, Karácsony Gergely nem Dobrev Klárát támogatja, hát akkor nyilván nem történt ilyen vele sem mással" - monta Arató.

Visszaemlékezett, hogy fővárosi koalíciós ügyekben nyilván biztosan voltak vitáik, nem titok, hogy a DK nem támogatta Tarlós István kitüntetését, vagy a színházak átadását a kormánynak, biztosan ezzel kapcsolatban lehetnek üzenetváltások, "de ennek semmi köze nincs az előválasztáshoz, szerintem kár ezt most ide hozni".

"Gyurcsány Ferenc nem zsarolt meg senkit, ezt tudom mondani. A zsarolás egy bűncselekmény, ha valaki ilyenről tud, akkor tegyen feljelentést" - szögezte le.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink