Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-28 04:42:00

Hír érkezett DJ Dominique állapotáról

A lemezlovas a Blikknek mesélt arról, hogy érzi magát.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk: múlt hét szerdán agyérgörccsel kórházba szállították Várkonyi Attilát, azaz Dj. Dominique-ot. Mint utólag kiderült, a stúdióban lett rosszul, és csak órákkal később, már a kórházban tért magához.

A lemezlovas most a Blikk megkeresésére elmondta: már sokkal jobban érzi magát, a héten – szépen lassan – már a munkába is visszaállhat. „Persze figyelnem kell arra, hogy ne hajszoljam túl magam, de a normális mértékű munkának semmi akadálya. A stresszből kell megpróbálnom visszavenni, és az eddiginél is több időt tölteni a családommal” – tette hozzá.

Az elmúlt hetet is párjával és kislányával töltötte. „A múlt héten nem voltam sehol, minden fellépésemet lemondtam, egyedül a rádióba mentem be két konferálás erejéig, amiben elmondtam a hallgatóknak, hogy jól vagyok, minden rendben. Mind­össze egy órát töltöttem a stúdióban, utána mentem is haza a családomhoz” – mesélte.

A lapnak azt is elárulta, már a történtek előtt elkezdte átszervezni az életét, a mostani eset pedig megerősítette abban, hogy változtatnia kell bizonyos dolgokon. „Már korábban elkezdtem dolgozni azon, hogy minőségileg változzon a fellépéseim összetétele. Országos turnékra járok majd, sportcsarnokokban lépek fel. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan sok emberhez eljutok a Fergeteg partykkal, de egy éjszaka nem kell az ország egyik pontjából a másikba elutaznom, így a közönséggel is minőségibb időt tudok együtt tölteni” – magyarázta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink