Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-25 05:48:00

Ennek köszönhető, hogy Kovács Kati és Törőcsik Mari újra egymásra talált

Legtöbben énekesnőként ismerhetik Kovács Katit, azonban többször színészként is dolgozott karrierje során.

A magyar színészi szakma legnagyobbjaival is dolgozott együtt Kovács Kati, az énekesnő a Család-barátban most arról mesélt, sok évvel ezelőtt a Holduvar című filmben való közös munkának köszönheti, hogy újra egymásra találtak Törőcsik Marival - írja a Blikk.

Az énekesnőt noha sokszor felkérték különböző szerepekre, mégis inkább a zenei pálya mellett tartott ki.

 „A filmforgatás abban nagyon hasonlít a koncertezéshez, hogy szintén komoly koncentrációt és átélést igényel. Nincs helye az elábrándozásnak. Sok segítőm volt és óriási szerencse, hogy fantasztikus kollégákkal dolgozhattam együtt, mikor filmeztem. Olyan nevek mellett dolgozhattam, mint Jancsó Miklós, Mészáros Márta vagy Törőcsik Mari” - idézte fel az énekesnő.

Kovács Kati a műsorban arról is mesélt, Törőcsik Marival egy játékfilm forgatása miatt vették fel újra a kapcsolatot: „Jó pár évvel ezelőtt mindketten a Család-barátban vendégeskedtünk, amikor egymásra csodálkoztunk, hogy annak idején mi együtt dolgoztunk. Onnantól tartottuk a kapcsolatot, heti rendszerességgel beszélgettünk egymással egészen a haláláig. Nagyon szerettem őt. Olyan szakmai alázattal dolgozott mindvégig, hogy képtelenség volt kizökkenteni a karakteréből” – emlékezett vissza az idén áprilisban elhunyt legendás színésznőre.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink