Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-23 16:40:00

Nem igaz, hogy a tömegnek integetett - állítja volt párttársa a botrányba keveredett ózdi alpolgármesterről

Nem felel meg a valóságnak, hogy a város Jobbikos alpolgármesterének náci karlendítésre hasonlító mozdulata integetés volt - árulta el Híradónknak Fidrus Péter ózdi önkormányzati képviselő, aki januárban lépett ki a Jobbikból.

Egy korábbi párttársa, Fidrus Péter szerint nem felel meg a valóságnak, hogy a város Jobbikos alpolgármesterének náci karlendítésre hasonlító mozdulata integetés volt. Ezzel védekezett ugyanis Farkas Péter Barnabás, amikor a róla készült fotóról kérdezte az atv.hu. Ezzel védekezett ugyanis Farkas Péter Barnabás, amikor a róla készült fotóról kérdezte az atv.hu. 

"Én azt gondolom, hogy ez a mozdulat abszolút nem félreérthető, már csak azért sem, mert magam is személyesen jelen voltam ezen a chorzówi találkozón, tehát Farkas Péter Barnabás nem mondott igazat, amikor azt mondta, hogy tömegnek integetett, semmiféle tömeg nem volt abban a kiállító teremben" - szögezte le Fidrus Péter.

A képviselő szerint Farkas Péter Barnabás méltatlanná vált hivatalára, ezért rendkívüli testületi ülés keretében vele szemben bizalmatlansági indítványt terjeszt majd elő.

A botrány hatására a Momentum megvonta a támogatását az ózdi előválasztás Jobbikos jelöltjétől. 

atv.hu​

Ajánlom

További belföldi híreink