Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-17 06:54:00

Balázs Klári is elkapta a koronavírust, ritka tünet kínozta

A Sorry! magazinnak azt mondta, még az orvosa sem tudta egyből, mi lehet a baja.

Mint az köztudott, Balázs Klári és Korda György már a járvány elejétől kezdtve nagyon komolyan vették védekezést: hosszú hónapokon keresztül ki sem mozdultak a házból. Aztán, amint elérhetővé vált a vakcina, mindketten beoltották magukat.

Később azonban kiderült: az óvatosság ellenére Balázs Klári mégis elkapta a koronavírust – tudta meg a Sorry! magazin. Az énekesnőnél szokatlan tünetek jelentkeztek, és először az orvosa is tanácstalan volt. „Persze nem tudtam, hogy megfertőződtem, mert nem voltam lázas, nem köhögtem, nem fájt a torkom, más tünetéről pedig nem hallottam a betegségnek. Pedig van. Két hétig negyvenöt között mozgott a pulzusom, és nagyon rosszul voltam. Elmentem az orvoshoz, kivizsgáltak, aztán csináltak egy ellenanyagszint-vizsgálatot, és kiderült, hogy átestem a betegségen. Gyógyszert külön nem kaptam, amúgy is szedek egy pirulát, ami a szívizomnak jó, csak pihenni kellett” – idézi Balázs Klárit a Blikk.

Az énekesnő azt mondta, azért is mesélte el mindezt, hogy a sokak által a koronavírushoz nem kötött tünetekre is felhívja a figyelmet.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink