Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-17 05:57:00

Volner: Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja Karácsony Gergely

A Volner Párt elnöke azért esett neki a főpolgármesternek, mert Karácsony a Fidesz hasznos idiótájának nevezte.

Karácsony Gergely mindkét hitelesített népszavazási kérdését megtámadták a Kúrián, a Fudan Egyetem kapcsán benyújtott kérdését például Volner János, a Jobbik egykori alelnöke, a Volner Párt alapítója.

Volner János a Spirit FM Aktuál című műsorában arról beszélt, hogy szerinte a baloldal óriási kárt okoz a magyar felsőoktatásnak azzal, hogy akadályozza a világhírű Fudan Egyetem budapesti campusának megépülését. A magyar oktatás leszakadóban van, a nemzetközi rangsorok szerint ez az elitintézmény ezen tudna javítani. A politikus egyébként a beszélgetés során elmondta, hogy az amerikai CEU-ról mindig is rossz véleménye volt, mert ott „egy spekuláns pénzéből politikai célból vezetve ideológiai oktatás zajlott, a liberálisoknak a janicsárképzőjeként funkcionált”, de a Fudan kapcsán nem tart attól, hogy az megjelenítené a kínai kommunista párt ideológiáját. Egyebek mellett azért, mert a magyar fiatalokat nem lehet kommunistává nevelni – jegyezte meg.

Arra a felvetésre, hogy Karácsony Gergely őt a Fidesz hasznos idiótájának minősítette, Volner János azt válaszolta: ezt azért tartja viccesnek, mert Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja Karácsony Gergely, és mindenben az ő akaratát teljesíti.

A beszélgetés itt hallgatható vissza.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink