Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-16 20:36:00

Befejezi a pályafutását Hosszú Katinka? – megszólalt a szövetségi kapitány

Sós Csaba a Borsnak nyilatkozott a kérdésről, mely alapján úgy tűnik, vége a találgatásnak.

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka tokiói szereplése után sokan úgy gondolták, ideje lenne, hogy visszavonuljon.

Bár Hosszú korábban azt mondta, így nem fejezheti be a pályafutását, a kérdőjelek csak nem akartak eloszlani a témával kapcsolatban. Sós Csaba szövetségi kapitány most a Borsnak nyilatkozott a kérdésről, mely alapján úgy tűnik, vége a találgatásnak.

„Mint valamennyi válogatott úszóval, Katinkával is szinte napi kapcsolatban vagyok. Magam is hallottam az uszodai hírmondók által terjesztett szenzációról, miszerint Katinka befejezi. Erről még nem beszéltem vele, pedig vagyunk olyan jó viszonyban, hogy tájékoztatna a dolgok állásáról. Mindamellett úgy gondolom, mi több meggyőződésem, hogy Katinka a megérdemelt vakációja után, heteken belül visszatér a medencébe. Tréningezi fog, majd versenyezni, hiszen még nem lőtte el az összes töltényét" – fogalmazott Sós. Hozzátette: a következő 11 hónap versenyeiből kiderül, érdemes-e az úszónőnek kitartania Párizsig, vagy elég volt az emberfeletti melóból.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink