Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-15 21:35:00

Orbán Viktor arról beszélt Esztergomban: a Gyurcsány-korszak akar visszatérni

A Magyar Nemzet információi szerint a miniszterelnök a kihelyezett évadnyitó frakcióülésen arról beszélt: az ellenfél a régi, ugyanaz, akit 2010-ben egyszer már sikerült legyőzni.

Orbán Viktor Esztergomban csatába hívta harcostársait - erről ír a Magyar Nemzet. A Fidesz-KDNP megtartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését, ahol a miniszterelnök adott iránymutatást a képviselőknek a következő időszakra. A lap forrásai szerint a Fidesz elnöke már kampányüzemmódban van, és ugyanezt várja el mindenkitől. Mint írják, Orbán Viktor leszögezte, az ellenfél a régi, ugyanaz, akit 2010-ben egyszer már sikerült legyőzni. Itt nem egy új baloldal készül kormányzásra, hanem a Gyurcsány-korszak akar visszatérni.

"Akinek kétsége van, az nézzen rá a fővárosra: Karácsony a kirakatban, Gyurcsány emberei a kasszában" – hangsúlyozta a miniszterelnök, aki arra kérte az embereket, ne hagyják magukat megtéveszteni, mert egyértelmű, ki a baloldal vezére.

A brüsszeli csatákról is beszélt a kormányfő, véleménye szerint amit Brüsszel tényleg komolyan gondol és erőltet a bevándorlásról és az LMBTQ-propagandáról, az a fásult Nyugat-Európában már a mindennapok valósága, de innen, Közép-Európából nézve az emberek számára egyszerre groteszk, félelmetes és visszatetsző. Orbán Viktor szerint az utolsó órában vagyunk, és a helyzet veszélyes: veszélyes a gyerekeinkre és az unokáinkra, veszélyes a jövőnkre. Most van az utolsó pillanat, amikor ezt a csapdát még elkerülhetjük, amikor megvédhetjük gyermekeinket.

A járvánnyal kapcsolatban elmondta, hogy az oltás működik, Magyarország működik. Leszögezte, hogy Európában Magyarországon tették először lehetővé a harmadik oltást, és ez a leghatékonyabb fegyver a vírus ellen. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink