Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2021-09-15 08:23:00

Korábban is fenyegette családját a dunakeszi gyilkos

A Bors úgy tudja, a férfi volt felesége a tragédia előtti héten fordult ügyvédhez, hogy távoltartási végzést kérjen egykori párja ellen.

Mint már ismert: vasárnap este egy férfi lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, egykori párját és közös gyermeküket Dunakeszin.

Az esetnek egyre több részlete lát napvilágot, a Bors pedig most arról értesült, hogy a tettes már hónapok óta fenyegette a családját.

A lap úgy tudja, a férfi a barátai előtt többször elmondta, hogy megöli volt feleségét, sőt, a gyereket is. Fegyverét is a tragédia előtt nem sokkal szerezte be.

A Bor szerint a férfi volt felesége a tragédia előtti héten fordult ügyvédhez, hogy távoltartási végzést kérjen egykori párja ellen. „Melinda rettegett Zoltántól. Nem csoda, mivel folyamatosan zaklatta és fenyegette őt. Azt mondogatta, hogy szerelmes, de ez nem szerelem volt, hanem elborult birtoklási vágy" – mondta a lapnak nő egyik ismerőse. Hozzátette: az asszony félelmében költözött el már négy hónappal ezelőtt az édesanyjához, ott nagyobb biztonságban érezte magát. A férfi azonban nem hagyta abba a fenyegetőzést

A lapnak a férfi egy barátja azt mondta, nem vették komolyan az előzményeket. „Mondogatta, hogy meg fogja ölni magát vagy a volt feleségét, de hogy is hihettük el, hogy ezt megteszi, amikor a személyiségétől idegen volt az erőszak. Mindenkivel kedves volt, és udvarias. Mindenki le van döbbenve, én dolgozni sem tudok. Számtalan esetről lehet hallani, amikor valaki öngyilkos lesz bánatában, de hogy valaki megölje a saját gyerekét, arra nincs bocsánat! (...) Szombatom találkoztunk utoljára Zolival és Maxival. Akkor látszólag nem volt semmi bajuk. Vidáman nevetgéltek. Éppen arról beszéltünk, hogy még a hideg beállta előtt elmegyünk együtt hajózni" – idézte fel az a férj barátja.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink